Robert Pattinson pelkää Hollywood-kirousta

08.11.2011 16:45 -

Twilight-tähti Robert Pattinson avautui Guardian-lehden haastattelusta pelostaan uraansa liittyen.

Pattinson kertoo, että häntä pelottaa, että hänet tullaan muistamaan pelkästään Twilight-poikana. Komistus kertoo kirouksesta, joka Hollywoodissa on hyvinkin tunnettu.

- Minua verrataan näyttelijöihin, jotka ovat olleet suuren luokan elokuvissa ja tämän jälkeen vain kadonneet, kuten Luke Skywalkeriin, mikä hitto hänen nimensä onkaan? Mark Hamill, niin ihmiset puhuvat Mark Hamill -kirouksesta, Pattinson kertoo Guardian-lehdessä.

"Mark Hamill -kirouksesta" kärsii muun muassa Taru Sormusten Herrasta -elokuvista tuttu Elijah Wood, joka on tämän elokuvasarjan jälkeen siirtynyt elokuvien tekemisestä pääasiassa ääninäyttelijäksi. Star Wars -elokuvasarjasta Luke Skywalkerina tunnettu Hamill siirtyi myöskin elokuvien ääreltä ääninäyttelijäksi, mutta kuitnekin hyvin tuotteliaaksi sellaiseksi. Näistä syistä Pattinson kertoo häntä jännittävän ura Twilight-elokuvien jälkeen.

Komistus muistuttaa, että hänen on valittava seuraavat elokuvansa hyvin tarkasti, sillä Hollywoodissa ei ole varaa tehdä mittavia epäonnistumisia tai ura on lopussa.

Lähde: TheGurdian

Kilpailut

Uusimmat