Nämä 10 merkkiä paljastavat, että mies on yhä kiinni exässään

13.11.2011 21:00 - Mikko Räsänen

Glamour-lehti listasi kymmenen merkkiä, joista nainen voi huomata, että hänen poikaystävänsä on yhä liian kiinni ex-tyttöystävässään.

1. Hän hoitaa exänsä koiraa
Mies erosi ex-tyttöystävästään kuukausia sitten, mutta aina silloin tällöin soittaessasi hänelle, kuulet, että hän on ulkoiluttamassa exänsä koiraa. Tuo on hyväksyttävää, jos he ehtivät olla yhdessä pitkään ja koira oli yhteinen. Mutta jos exä on hommannut koiran eron jälkeen ja mies silti hoitaa sitä, on syytä huolestua.

2. He tekstailevat säännöllisesti
Miehesi katsoo puhelintaa vähän väliä ja saa tekstiviestejä exältään. Jos mies vielä kieltäytyy kertomasta viestien sisällöstä tai yrittää salata sitä, että hän on noin tiiviissä viestiyhteydessä, on mahdollista, että hän on yhä liian kiinni vanhassa tyttöystävässään.

3. Hän järjestää exälleen syntymäpäiväjuhlat
Ei ole mitään vikaa siinä, että mies toivottaa exälleen hyvää syntymäpäivää. Mutta jos hän järjestää tälle kokonaiset juhlat, voi takana olla jotain, mistä sinä et tiedä.

4. He menevät häihin yhdessä
Jos miehesi ja exäsi yhteinen ystävä menee naimisiin ja he päättävät mennä juhliin yhdessä, vaikka ovat virallisesti eronneet, voi olla syytä huolestua. Häissä juodaan ja tanssitaan, ja on perusteltua kysyä, miksi mies ei halua tehdä tuota sinun kanssasi pyytämällä sinua seuralaiseksi.

5. Mies haukkuu exäänsä sinulle
Et tietenkään halua kuulla miehen ylistävän ex-tyttöystäväänsä, mutta yhtä huolestuttavaa voi olla se, että hän joka välissä haukkuu exäänsä sinulle. Rakkauden vastakohta on välinpitämättömyys. Jos mies suhtautuisi exäänsä välinpitämättömästi, ei hän kokisi tarvetta avautua tästä koko ajan.

6. Hän on exänsä remontti-reiska
Miehesi seurustelu päättyi aikoja sitten, mutta aina, kun hänen exänsä kaipaa jonkun vaihtamaan lamppua tai sulakettta, kokoamaan huonekalua tai poraamaan seinään reikää, soittaa hän miehellesi ja miehesi kiirehtii apuun. Onko todellakin niin, ettei hän voi kääntyä kenenkään muun puoleen, vai onko takana muutakin?

7. Miehesi ilmoittaa exälleen kaikki suuret uutiset
Jos pariskunta on seurustellut pitkään ja tutustunut toisensa sukulaisiin, on luonnollista, että he saattavat eron jälkeenkin kertoa toisilleen lähipiirinsä kuulumisia eli sitä, kuka on menossa naimisiin, kuka saa lapsen ja niin edelleen. Jos miehesi alkaa kertoa näistä uutisista ja hän oman elämänsä suurista käänteistä kuten uusista työpaikoista exälleen ennen kuin on edes kertonut niistä sinulle, on jotain pielessä. Sinun pitäisi tulla tärkeysjärjestyksessä ensimmäisenä.

8. Hän pitää exän valokuvia esillä
On luonnollista, että miehelläsi on kuvia hänen exästään ja heidän yhteisistä ajoistaan. Jos hän kuitenkin eron jälkeenkin säilyttää kuvia lompakossaan tai pitää niitä esillä kotonaan tai työpöydällään, viestii se siitä, että hän yhä ajattelee exäänsä ehkä enemmän kuin pitäisi.

9. Häntä harmittaa, että exä tapailee uutta miestä
Jos miehesi on päässyt yli erosta, ei hänen pitäisi olla harmissaan kuullessaan, että exä on löytänyt uuden miehen. Jos asia vaivaa miestä ja hän myös näyttää tunteensa, on sinun syytä kysyä, mikä exän uudessa suhteessa oikein on väärin.

10. Sinusta tuntuu, että kilpailet exää vastaan
Olet saattanut huomata Facebookista, että miehesi exä on hyvännäköinen ja menestyy työelämässä ja tunnet siksi painetta olla häntä parempi. Se voi olla normaalia. Mutta jos miehesi korostaa tuota kilpailuasetelmaa kertomalla toistuvasti, miten mahtava exä oli sinuun verrattuna, on tilanne pahasti vinksallaan. Ellei miehesi muuta käytöstään, kannattaa sinun viheltää peli poikki ja katsella muita vaihtoehtoja.

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat