Leijonajoukkue Linnan juhliin – Juti jäi ilman kutsua!

17.11.2011 07:45 - Eeva Rajala

Iltapäivälehdet kertovat tänään, että koko jääkiekon maailmanmestaruusjoukkue on saanut kutsun Linnan juhliin. Tosin kutsuja ei lähetetty muun muassa joukkueenjohtaja Timo Jutilalle tai GM:lle Jari Kurrille.

- Ei ole kutsua näkynyt...Tiedän vain sen, että ne on lähetetty ainakin pelaajille ja päävalmentajalle. Se on pääasia ja todella hieno juttu, Jutila kertoi Ilta-Sanomille.

Myöskään apuvalmentajana toiminut Pasi Nurminen ei ollut varma kutsusta, sillä ei ollut vielä ehtinyt katsoa postilaatikkoon. Kurri vahvisti Iltalehdelle, ettei häntä ole kutsuttu.

- Tällä kertaa ei kutsua tullut, mutta onneksi pelaajat kutsuttiin, Kurri sanoo.

Päävalmentaja Jukka Jalonen toivoo Ilta-Sanomissa, että myös ulkomailla kiekkoilevat sankarit pääsevät juhliin mukaan. Se kuitenkin tiedetään, että vain harva leijona pääsee peliensä takia juhlimaan.

Esimerkiksi NHL-miehistä neljällä on peli itsenäisyyspäivänä. Iltalehden mukaan Venäjällä pelaavista suomalaispelaajista neljä on töissä itsenäisyyspäivänä ja kaikki muut seuraavana päivänä, eivätkä KHL-seurat anna heille lupaa näyttäytyä Linnan juhlissa.

Vain viisi maailmanmestaria pelaa Suomessa. Pelaajista paikalle pääsevät siis varmuudella vain Mikael Granlund, Niko Hovinen, Janne Pesonen, Janne Lahti ja Ossi Väänänen, sekä niin halutessaan Ruotsissa pelaavat Topi Jaakola ja Jesse Joensuu.

Lähde: Iltalehti, Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat