Koiraansa etsivä nainen kieltäytyy pukeutumasta - katso video!

24.11.2011 18:45 -

Yhdysvaltalaisnainen yrittää erikoisin keinoin etsiä kadonnutta koiraansa. Saadakseen enemmän huomiota etsinnälleen on nainen nimittäin pukeutunut pelkkiin bikineihin ja punaisiin korkokenkiin.

Keskiviikkona etsintänsä kadulla aloittanut nainen lupaa, ettei syö tai pue päälleen enemmän vaatteita ennen kuin löytää koiransa. Bikiniasuisella naisella on mukanaan kyltti, jossa on naisen puhelinnumeron lisäksi hänen koiransa kuvia.

Nainen oli lähtenyt kylttinsä kanssa kadulle sen jälkeen, kun kadonnutta koiraa ei löytynyt koiratarhoista eikä edes lemmikkeihin erikoistunut meedio osannut auttaa. Paljastava asuvalinta johtunee siitä, että näin hän kiinnittää mahdollisimman paljon huomiota itseensä ja kylttiinsä.

Taktiikka toimii, sillä näyttävä nainen on jo tottunut häntä katsovien miesten vislauksiin. Kääntöpuolena saattaa olla se, että jos joku miehistä löytää koiran, saattaa hän viivytellä sen palauttamisen kanssa saadakseen nauttia kaunottaren upeista kurveista hieman pidempään.

Nainen on onneksi jo saanut vinkkejä koiran mahdollisesta sijainnista. Eräs mies oli nimittäin kertonut naiselle nähneensä nuoren tytön vieneen koiran. Nainen toivoo löytävänsä rakkaan koiransa pian.

Alla video naisesta etsintäpuuhissa.

Lähde: MSNBC

Kilpailut

Uusimmat