Hugh Jackman pillahti itkuun katsoessaan uutuuselokuvaansa

28.11.2011 14:45 - Eeva Rajala

Jos mieskomeus ja koskettava isä-poika-tarina kiinnostavat, Real Steel -elokuva voi olla juuri sinua varten.

Hugh Jackmanin uutuuselokuva Real Steel itketti tähden koko perhettä. Jackman paljastaa Voicen haastattelussa itkeneensä myös itse elokuvaa katsoessa.

- Itkin myös. Olen itse elokuvassa ja tiedän mitä tapahtuu, mutta tämä on yksi niistä sykähdyttävistä urheiludraamoista, altavastaajatarinoista, joista pidin nuorena ja vielä nytkin. Elokuvalla oli suuri vaikutus, Jackman kertoo.

Jackman oli katsonut uutuuselokuvan ensimmäistä kertaa koko perheensä kanssa ja kyseessä on ensimmäinen miehen tähdittämä elokuva, jonka hänen lapsensa ovat saaneet katsoa.

- Se oli jännittävää, sillä en ole aiemmin antanut lapsilleni lupaa katsoa elokuviani. Tiesin tämän olevan heille oikea, mies jatkaa.

Lähitulevaisuuteen sijoittuva Real Steel -elokuva kertoo eläkkeelle jääneestä nyrkkeilijästä, joka yrittää tienata nyt rahansa robottinyrkkeilyn parissa. Mies joutuu vasten omaa tahtoaan tutustumaan nuoreen poikaansa, jonka äiti on juuri kuollut. Jackmanin lisäksi elokuvassa nähdään muun muassa Evangeline Lilly ja lapsitähti Dakota Goyo.Katso elokuvan traileri alta:

Kilpailut

Uusimmat