Hugh Jackman kiistää: En ole elokuvassa vain naisia varten

29.11.2011 14:15 - Eeva Rajala

Komean Hugh Jackmanin uutuuselokuva Real Steel saa ensi-iltansa tulevana perjantaina. Mies on kuitenkin eri mieltä roolistaan elokuvassa kuin elokuvan tuottaja Don Murphy.

Tuottaja Murphy on aiemmin sanonut, että elokuvassa on kaikkea kaikille: nyrkkeilyä miehille, robotteja pojille ja Hugh Jackman naisille. Jackman kuitenkin itse kiistää näkevänsä asian samalla tavalla.

- En näe itseäni tuolla tavalla. Toivon, että naiset näkevät elokuvan. He voivat tietenkin nimestä ajatella, ettei robottinyrkkeily ole heidän juttunsa. Oman kokemukseni mukaan naiset tempautuvat tarinaan ja oikeasti rakastavat sitä, Jackman kertoo Voicen haastattelussa.

Vaikka Jackman saattaakin vedota naiskatsojiin enemmän kuin mieskatsojiin, hänen roolinsa merkitys Real Steel -elokuvassa on syvempi kuin pelkkänä naismagneettina oleminen.

Real Steel on toimintadraama entisestä nyrkkeilijästä, joka saa yllättäen mahdollisuuden palata kehiin, kun hän yhdistää voimat poikansa kanssa rakentaakseen ja valmentaakseen täydellisen haastajan teräksenkoville nyrkkeilyroboteille. Jackmanin lisäksi elokuvassa nähdään muun muassa Evangeline Lilly ja lapsitähti Dakota Goyo. Katso elokuvan traileri alta:

Kilpailut

Uusimmat