X-Men-elokuvien faneille hyviä uutisia

23.01.2012 10:15 - Eeva Rajala

Viime vuonna ilmestyneen X-Men: First Class -elokuvan tähti Michael Fassbender on puhunut elokuvan kakkososasta tuoreessa haastattelussa.

Michael Fassbender on innoissaan, että pääsee näyttämään oman roolihahmonsa Magneton todellisen luonteen X-Men: First Class -elokuvan jatko-osassa. Mies kertoo IFC-sivuston haastattelussa, että katsojille on vielä selvittämättä sarjakuvista löytyvä hahmon monimutkaisuutta.

Fassbenderin mukaan Magneto ei välttämättä ole jatko-osassa niin selkeästi pahis kuin ensimmäisessä elokuvassa. Samalla jatko-osassa tarkastellaan lähemmin Magneton ja James McAvoyn esittämän Professori X:n suhdetta.

- Heillä on monimutkainen suhde. He eivät ole täysiä vihollisia, he ovat samalla parhaat ystävät. Sarjakuvissa, jopa ensimmäisen välirikon jälkeen, professori X pyytää Magnetoa palaa hyvien leiriin kaitsemaan uusia oppilaita, Fassbender kertoo.

Fassbender on hiljattain yhdistetty myös RoboCopista tehtävään uuteen elokuvaan, mutta hänen rooliaan elokuvassa ei ole vielä vahvistettu.

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat