Amy Winehousen isä suuttui huippusuunnittelijalle: Mautonta!

30.01.2012 13:15 - Eeva Rajala

Edesmenneen Amy Winehousen isä ei ollut järin vaikuttunut huippusuunnittelija Jean Paul Gaultierin uutuusmallistoon. Gaultier kertoi käyttäneensä Amy Winehousea muusanaan.

Kevään malliston lanseeraustilaisuudessa malleille oli laitettu Winehouse-tyyliset hiukset kunnianosoituksena viime kesänä kuolleelle artistille. Winehousen isä Mitch piti näytöstä kuitenkin vain huonolla maulla tehtynä.

- Perhe suuttui nähdessään kuvat, he olivat täysin shokissa. Suremme edelleen hänen poismenoaan, ja meillä on ollut raskas viikko, sillä kuolemasta tuli kuluneeksi puoli vuotta. Hänen nimensä ottaminen esille vain myyntitarkoituksessa oli tempaus, jota emme odottaneet ja jota varten meiltä ei pyydetty neuvoa, Winehouse kertoo The Sun -lehdelle.

Jean Paul Gaultier on itse kertonut muun muassa Women's Wear Daily -lehdelle pitäneensä Amy Winehouse tyyli-ikonina. Suunnittelijan mukaan hänen mallistonsa vaalii tähden tyyliä ja muistoa.

- Minusta oli skandaalimaista, kun yksikään muotilehti ei tehnyt Amy Winehousesta kansijuttua. Hän oli niin poikkeuksellinen tyylissään, miten hän kantoi itsensä, miten pukeutui, sekoittamalla asusteita eri vuosikymmeniltä, Gaultier hehkutti.

Mitch Winehousen mukaan koko perhe on ylpeä heidän tyttärensä vaikutuksesta muotimaailmaan, mutta muun muassa lavalla tupakoivat mallit mustine huntuineen ja Winehousen musiikista näytöstä varten tehnyt versiot olivat mauttomia.

- Se näyttää Winehousen aikoina, jolloin hän ei ollut parhaimmillaan. Se suututtaa hänen perhettää, Mitch-isä jatkaa.

Lähde: Billboard

Kilpailut

Uusimmat