Oliko tämä Miss Suomi -finaalin suurin yllätys?

30.01.2012 21:30 - Mikko Räsänen

Miss Suomi -finaalin suurimpana yllätyksenä voidaan pitää sitä, että Krista Haapalainen ei sijoittunut kolmen parhaan joukkoon.

Krista Haapalaisen jääminen kärkikolmikon ulkopuolelle on tämän vuoden Miss Suomi -finaalin suurin yllätys. Krista ei sijoittunut kärkikolmikkoon vain siitä syystä, että kolme tuomaria eivät nähneet hänessä ainesta Miss Suomeksi tai perintöprinsessaksi.

Kaikki muut kuitenkin näkivät.

Miss Suomi -finalistit äänestivät keskuudestaan suosikkimissin ja kilpasiskot olivat sitä mieltä, että Krista olisi ollut paras ehdokas Miss Suomeksi. Samaa mieltä oli myös tyttöjä kaksi viikkoa läheltä seurannut lehdistö, joka palkitsi Kristan lehdistön ihannetytön tittelillä.

Miss Suomi 2011 Sara Sieppi onnitteli Krista Haapalaista lehdistön ihannetytön tittelistä.

Krista iloitsi ja tuuletti palkinnon saatuaan.

Myös suuri yleisö olisi halunnut nähdä Kristan kärkikolmikossa. MTV3 julkisti tänään yleisöäänestyksen äänestysprosentin ja kävi ilmi, että Krista oli sijoittunut yleisöäänestyksessä kolmanneksi, eli katsojatkin olisivat halunneet hänestä perintöprinsessan.

Miss Suomi -finaalin jälkeen Krista ei näyttänyt pettyneeltä, vaikka hän oli jäänyt kärkikolmikon ulkopuolelle. Lehdistön ihannetytön titteli toi hieman lohtua.

- En oikein tiedä, mitä kaikkea tämä tuo mukanaan. Ainakin jos viime vuotta ja Annia katsoo, niin se voi tuoda paljon hyviä asioita, Krista mietti muistellen viime vuoden ihannetyttöä Anni Uusivirtaa, joka pääsi vuoden aikana muun muassa vetämään omaa tv-ohjelmaa.

Krista näki tilanteessa myös valoisan puolen.

- Mikään sopimus ei sido minua mihinkään, vaan kaikki on nyt mahdollista, Krista mietti ja viittasi siihen, että Miss Suomi ja perintöprinsessat joutuvat tekemään 1,5 vuoden yhteistyösopimuksen Miss Suomi -organisaation kanssa.

Kilpailut

Uusimmat