Tänään televisiossa: Coenin veljesten hulvaton vakoilukomedia

05.02.2012 10:06 -

Nelosella nähdään tänään huippunäyttelijöiden tähdittämä hulvaton Burn After Reading.    

Burn After Reading-elokuvan ovat käsikirjoittaneet, tuottaneet ja ohjanneet moninkertaiset Oscar-voittajat Ethan ja Joel Coen. Rikolliskomedia alkaa, kun John Malcovichin esittämä, potkut saanut agentti päättää kostoksi entiselle työnantajalleen CIA:lle kirjoittaa muistelmateoksen kokemuksistaan.

Miehen vaimo kuitenkin kopioi tämän koneen sisällön CD:lle toivoen tämän avulla voivansa viimein ottaa avioeron miehestään. Brad Pitt ja Frances McDormand esittävät kuntosalityöntekijöitä, jotka saavat käsiinsä tämän pukuhuoneeseen unohtuneen, kenties kovinkin arkaluontoista materiaalia sisältävän levykkeen ja päättävät keinolla millä hyvänsä tienata sen avulla.

Tullessaan ensi-iltaan vuonna 2008 elokuva sai osakseen paljon kehuja hulvattomasta dialogistaan sekä hauskoista toimintakohtauksistaan. Vaikka elokuva sisältääkin kohtuullisen määrän väkivaltaa, on se silti kevyttä ja viihdyttävää katseltavaa ja jättää katsojansa hyvälle mielelle. Hyvillä näyttelijöillä varustettu musta komedia on jälleen yksi osoitus Coenin veljesten nokkeluudesta. Erityisesti Brad Pitt huvittaa tyhjäpäisenä ja rahanahneena personal trainerina.



Burn After Reading tänään Nelosella kello 21

Kilpailut

Uusimmat