'Whitney Houstonin kuolema ei ollut vahinko'

02.03.2012 07:45 - Eeva Rajala

Whitney Houstonin käly uskoo, että Whitney Houstonin kuolemaan liittyy paljon muuta kuin vain alkoholin ja reseptilääkkeiden vahingossa nautittu kuolettava annos.

Houstonin käly, Bobby Brownin sisko, Leolah Brown kertoo Access Hollywood -julkaisulle aikovansa tehdä kaikkensa, että tapaus saadaan selvitettyä perinpohjaisesti. Hän toivoo poliisin tutkivan kaikki mahdolliset asiat Houstonin kuolemaan liittyen.

- Uskon, ettei Whitney Houstonin kuolema ollut vahinko. Ei. Asianajajani on neuvonut minua sotkeutumasta asioihin. Mutta on tärkeää tietää, ettei Whitney vain yhtäkkiä kuollut. Ei. Ja vaikka se olisi viimeinen asia maan päällä, aion ottaa selvää, mitä hänelle todella tapahtui, Leolah kertoo.

Samalla nainen uskoo, että Houstonin tytär Bobbi Kristina on vaarassa, sillä joku haluaa vahingoittaa tyttöä.

- Olen huolissani siskontytöstäni. Krissy ei ole turvassa tällä hetkellä. Haluan sanoa hänelle, ettei hänen kannata luottaa tällä hetkellä kehenkään. On ihmisiä, jotka saattavat käyttää hyväksi hänen herkkää mielentilaansa, Leolah jatkaa.

Whitney Houston löydettiin kuolleena hotellihuoneensa ammeesta 11. helmikuuta. Alustan kuolinsyyraportin mukaan hän oli kuollut alkoholin ja reseptilääkkeiden yhteisvaikutukseen. Lopullinen kuolinsyyraportti saadaan todennäköisesti valmiiksi ensi viikolla.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat