Naisjoukot jahtaavat näyttelijäkomistusta - sai oksennukset kengilleen

02.03.2012 21:45 -

Shame-elokuvassa seksiaddiktia näytelleen Michael Fassbenderin ihailija oksensi tämän päälle lontoolaisessa baarissa.

Siitä alkaen kun näyttelijäkomistus kertoi asuvansa Hackneyssä, Itä-Lontoossa, miehen asuinalue on kuhissut naisia. Nimettömänä pysyvä asukas kertoi hassusta ilmiöstä The Sun -lehdelle.

- Siitä lähtien kun Michael on kertonut asuvansa Hackneyssä, suuri joukko tyttöjä on pyörinyt alueella ja toivonut näkevänsä vilauksen hänestä.

Yhdellä faneista kävikin viimein tuuri, kun tämä törmäsi ihailunsa kohteeseen paikallisessa pubissa. Nainen reagoi tapaamiseen kuitenkin niin voimakkaasti, että oksensi Fassbenderin kengille. Itsekin baarimikkona työskennelleelle näyttelijälle tilanne ei kuitenkaan tullut turhan suurena järkytyksenä. Mies otti tilanteen viileän rauhallisesti, pyyhki vain kenkänsä puhtaiksi ja jatkoi illanviettoaan.

Myös näyttelijälle itselleen on sattunut muutamia kommelluksia bilereissuillaan. Tammikuun lopulla mies juhli kanssanäyttelijöidensä Keira Knightleyn ja Viggo Mortensenin kanssa A Dangerous Method -elokuvan ensi-iltaa Lontoossa. Tuolloin henkilökunta pyysi näyttelijää lähtemään, kun tämä tanssi pöydillä, tupakoi sisätiloissa ja soitti luvatta paikan pianoa. Lopulta Fassbenderin ystävä kantoi tämän ulos baarista.

Lähde:Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat