Turhimmat julkkikset listattiin

30.03.2012 21:15 -

Talouselämän ilmiöitä tutkiva Forbes listasi turhimmat julkkikset.

Tutkimuksessa järjestettiin julkisuuden henkilöt turhuusjärjestykseen 46 erilaisen piirteen mukaan, joita olivat muun muassa miellyttävyys ja tunnettavuus. Eniten yletöntä huomiota osakseen saivat Kardashianin siskokset, jotka kaikki sijoittuivat kärkikymmenikköön.

Vastaajista 65 % oli sitä mieltä, että eniten turhaa julkisuutta sai osakseen Kim Kardashian, joka sijoittui listan ensimmäiseksi. Toiselle sijalle ylsi vain prosenttiyksiköllä Kardashianille hävinnyt Lindsay Lohan ja kolmannelle Jersey Shore -sarjan tähtönen Nicole "Snooki" Polizzi.

Tutkimuksen tehneen E-Poll-yhtiön toimitusjohtajan, Gerry Philpottin, mukaan turha julkisuus ei nykyään ole enää haitaksi. Etenkin Kardashianit näyttävät tienanneen varsin mukavasti esilläolollaan.

- Vielä vuosikymmen sitten liika esiintyminen julkisuudessa oli oikea kuoleman suudelma, mutta nykyään se on edellytys tosi-tv:n onnistumiselle, Philpott selventää.

Tässä listan kärkikymmenikkö:

1. Kim Kardashian
2. Lindsay Lohan
3. Nicole "Snooki" Polizzi
4. Nadya Suleman
5. Paris Hilton
6. Kate Gosselin
7. Mike Sorrentino
8. Kourtney Kardashian
9. Levi Johnston
10. Khloe Kardashian

Mikäli et tiennyt, Nadya Suleman synnytti kahdeksikot ja esitteli mahaansa alastonkuvissaan, Kate Gosselin nähtiin miehensä ja kahdeksan lapsensa kanssa omassa tv-sarjassa, Mike Sorrentino sähläsi Jersey Shore -sarjassa ja Levi Johnston on Sarah Palinin teini-ikäisenä äidiksi tulleen tyttären poikaystävä.

Lähde: Forbes

Kilpailut

Uusimmat