Tennistähti Rafael Nadalista tehty pila leviää netissä - verrattiin vesisikaan

25.04.2012 21:00 -

Tumblr-blogisivustolla julkaistut kuvat, joissa espanjalaista tennistähteä verrataan jättikokoiseen jyrsijään, ovat saaneet lyhyessä ajassa osakseen valtavasti huomiota. Blogia on käyty kahden viikon aikana katsomassa yli 130 000 kertaa lähes 200 maassa.

Sivustolle kuukauden alussa ilmestyneissä yhdeksässä kuvassa esitellään Nadal, sekä kuva häntä kussakin tilanteessa muistuttavasta vesisiasta. Vaikka pila onkin hieman ilkeä, on tennistaiturin ja jättikokoisen jyrsijän yhdennäköisyys kuitenkin hämmästyttävä.

Internetissä huvittava kuvasarja sai alkunsa lontoolaisen ohjelmoijan pienestä vitsistä. 26-vuotias Laurie Ainley oli havainnut pelaajan ja eteläamerikkalaisen jyrsijän yhdennäköisyyden katsottuaan ensin Nadalin ottelua Wimbledonin tennisturnauksessa ja vierailtuaan sen jälkeen eläintarhassa.

Vitsin demonstroiminen ei kuitenkaan käynyt kovin helposti. Mies nimittäin kertoi Daily Telegraph -lehdelle käyttäneensä tuntikausia oikeiden kuvien löytämiseen, sillä yhdennäköisyys oli hänen mielestään liian voimakas sivuutettavaksi.

Katso miehen julkaisemat kuvat täältä.

Lähde: Daily Telegraph

Kilpailut

Uusimmat