Hurjana ryyppymiehenä tunnettu metallitähti: Tällä tavalla lopetin juomisen

13.06.2012 19:15 -

Ozzy Osbournen luottokitaristina ja oman Black Label Society –yhtyeen nokkamiehenä tunnettu kitarasankari Zakk Wylde kertoi Guitar International –lehden haastattelussa, millä keinoilla hän sai lopetettua viinan kanssa läträämisen.

Vuosikausien ajan kovana ryyppymiehenä tunnettu Wylde kertoo, että alkoholista luopuminen oli osa kasvuprosessia.

- Jos haluat lopettaa tupakoinnin, v*ttu lopeta se. Jos haluat lopettaa juomisen, v*ttu, lopeta se. Se on niin helvetin helppoa. Kasva ja laita hommalle piste.

Wylde kertoo, että vaikka hänellä oli tapana ryypätä päivittäin satojen dollareiden edestä, humalatila vaikutti harvoin hänen soittoonsa. Miehen mukaan hän halusi aina varmistaa, etteivät keikat mene penkin alle juhlimisen takia.

- Vähän ennen kuin lopetin juomisen, oli kyllä muutama kerta, jolloin olin varmaan ottanut muutaman liikaa. Mutta en koskaan ollut kaatokunnossa lavalla. Huomasin, että viina kyllä alkoi vaikuttaa Black Labe Society -keikkoihin ja kyllä se näkyi joskus Ozzy-keikoillakin. 20 vuoden yhteisen vuoden jälkeen hän varmasti huomasi silloin tällöin, että olin heikossa hapessa. Vaan silloin kun ryyppääminen häiritsee muita juttuja, on aika lopettaa.

Lähde: Guitar International

Kilpailut

Uusimmat