Samuli Vauramon kansainvälinen scifisarja alkaa - näin seuraat ilmaiseksi netistä

06.08.2012 10:45 - Eeva Rajala

Samuli Vauramo tähdittää keskiviikkona YouTubessa alkavaa digisarjaa H+. Vauramo esittää sarjassa Supon internet-jaoston tutkijaa.

Tuottaja Brian Singerin odotettu H+: The Digital Series vie katsojan matkalle apokalyptiseen tulevaisuuteen, jossa teknologia on alkanut riistäytyä ihmiskunnan kontrollista. Valtaosa on hylännyt kännykkänsä ja kannettavat tietokoneensa ja alkanut suosia uutta, nerokasta nanoteknologista laitetta nimeltä H+. Kyseessä on pieni tietokoneimplantti, joka pitää ihmisen mielen ja hermoston jatkuvasti yhteydessä internetiin.

Vauramon lisäksi sarjaa tähdittävät muun muassa David Clayton Rogers, Hannah Herzsprung, Alexis Denisof. Nettisarjaa voi seurata ympäri maailman ilmaiseksi H+:n omalla YouTube-kanavalla. Katsojat voivat liittyä sarjan tilaajiksi YouTUbe-kanavalla tai H+ -kotisivujen kautta. Tilaajat saavat tiedon sähköpostiinsa, kun uudet jaksot on julkaistu.

Jaksot kestävät 3 - 7 minuuttia ja niitä julkaistaan kolme kerrallaan. Uusia jaksoja julkaistaan aina keskiviikkoisin yhteensä 16 viikon ajan.

Sarjan virallisille nettisivuille pääset tästä! (hplusdigitalseries)

Sarjan YouTube-kanavan löydät täältä!

Katso sarjan traileri alta:

Kilpailut

Uusimmat