Tämä kolmikko luotsaa Suomen syksyn kuuminta musiikkiohjelmaa

22.08.2012 20:15 - Mikko Räsänen

Elonkerjuu-yhtyeen Johanna Koivu laulattaa suomalaisia tänä syksynä.

Sing Along on uusi kotimainen musiikkiohjelma, joka alkaa 6. syyskuuta. Monet varmaan vertaavat MTV3:n uutuutta Tartu mikkiin -musiikkiohjelmaan tai Bumtsibumiin, sillä kaikissa näissä on saman kaltainen perusajatus. Kaikissa nimittäin neljä tunnettua esiintyjää kilpailee keskenään kaksimiehisissä joukkueissa.

Bumtsibumissa joukkueiden kippareina olivat Seppo Hovi ja Esa Nieminen. Sing Alongissa vakiokippareina toimivat näyttelijät Tuomas Uusitalo (oik) ja Eero Ritala. Bumtsibum! ja Tartu mikkiin luottivat miesjuontajiin, mutta uudessa ohjelmassa juontajana ja ylituomarina nähdään nainen, sillä pestin sai Elonkerjuu-yhtyeen Johanna Koivu.

Vaikka ohjelmaa helposti verrataan noihin kahteen tunnettuun musiikkiohjelmaan, korostaa Koivu, että uutuusohjelma on kokonaan uusi formaatti ja poikkeaa merkittävästi aiemmista musiikkiohjelmista.

- Tässä on improvisaatiota mukana. Laitamme laulajat näyttelemään ja näyttelijät laulamaan. Laulajista esitellään myös uusia puolia, sillä he eivät pääse laulamaan omia kappaleitaan tai edes oman genrensä musiikkia, Koivu kertoo.

Kilpailut

Uusimmat