Tähtien treenaaja pulskille äideille: 'Miksi pidätte lapsen saamista tekosyynä lihomiselle?'

28.08.2012 16:45 - Heli Thoren

Personal trainer Tracy Anderson kannustaa kaikkia äitejä pitämään huolta vartalostaan.

Julkkisten trimmaajana tunnetuksi tullut Tracy Anderson, 37, on julkaissut raskauden jälkeisen kuvan itsestään. Vain kuusi viikkoa synnytyksen jälkeen, naisella on litteä vatsa ja kadehdittavan kiinteät reidet. Anderson julkaisi kuvan kannustukseksi muille äideille. Personal trainer suomii äitejä siitä, että lapsen saamisen jälkeen annetaan kropan lässähtää.

- Monet naiset pitävät lapsen saamista tekosyynä sille, ettei enää tarvitse pitää huolta vartalosta, Anderson pohtii DuJour-lehdessä.

Samalla myös Madonnan ja Gwyneth Paltrow'n treenarina toimiva Anderson paljastaa, miten itse pääsi huippukuntoon toukokuussa syntyneen Penelope-tyttären saatuaan.

- Monet äidit tulevat luokseni kolmen vuoden jälkeen synnytyksestä ja valittavat, että heidän vartalo on huonossa kunnossa lasten saamisen takia. Sen ei tarvitse olla niin, Anderson kannustaa.

Anderson kertoo harrastaneensa viime raskautensa aikana liikuntaa ja syöneensä koko odotuksen ajan terveellisesti. Kun Anderson sai Sam-pojan vuonna 1998, painoa tuli paljon enemmän kuin viime raskaudessa.

- Silloin join pirtelöitä ja söin hotdogeja. Tuntuu, että olen muuttunut ihmisenä valtavasti sen jälkeen.

Anderson ei oleta, että hoikistuminen olisi helppoa. Hän myöntää itsekin, että se on vaatinut tiukkaa työtä.

- Se, että pääsee lapsen saamisen jälkeen hyvään kuntoon fyysisesti, on todella kovan työn takana. Voin kuitenkin vakuuttaa, että sen jälkeen oma olo on paljon parempi, Anderson kannustaa.

Katso Andersonin raskauden jälkeinen kuva täältä!

Lähde: DuJour-lehti

Kilpailut

Uusimmat