IL: Nämä henkilöt kieltäytyvät aina kutsusta Uutisvuoto-ohjelmaan

10.11.2012 10:15 - Rea Tallgren

Iltalehden Viikonvaihteen reportaasi Uutisvuoto-ohjelmasta paljastaa myös, ketkä vieraat ovat tekijöiden mielestä olleet kaikista huonoimpia.

Uutisvuoto on pyörinyt televisiossa jo 15 vuoden ajan. Saavutus on todella hieno suomalaiselle uutisaiheita satiirisesti ruotivalle ohjelmalle. Vuosien varrelta muutamat tilanteet ovat jääneet tekijöiden mieleen paremmin kuin muut.

Kerran aiheena oli NYT-liitteen artikkeli siitä, kuinka ihmisen tapa syödä pizzaa kertoo hänestä paljon. Toinen Uutisvuodon kapteeneista, Stan Saanila, näytti ensi  miten hänen ystävänsä nuolee pizzaa.

- Sen jälkeen hän kietoi pizzan rullalle ja työnteli sitä suuhunsa. Emme halunneet häiritä saunanpuhtaita katsojia tällä, vaikka olimme kuolla nauruun, kertoo tuottaja Juha Jokelainen.

Vuosien varrella ohjelmassa on nähty niin monia vieraita, ettei toinen kapteeni Jari Tervo aina muista tavanneensa kyseisiä ihmisiä, jos he tulevat miehen juttusille. Tervon on kuitenkin helppo sano, kuka vieraista jäi hänelle etäisimmäksi. Kyseessä oli Mari Kiviniemi.

- Hän oli kuin lasikaapissa koko sen ajan, minkä vietimme yhdessä, Tervo kuvailee.

Toinen vieraista, joka ei työryhmään tehnyt vaikutusta, oli Matti Vanhanen, joka säilytti Iltalehden mukaan harmautensa. On olemassa myös sellaisia vieraita, jotka kieltäytyvät tulemasta Uutisvuotoon vuosi vuoden perään. Tällaisi henkilöitä ovat muun muassa Kimi Räikkönen ja Anna-Leena Härkönen.

- Esimerkiksi Pirkka-Pekka Petelius on sanonut, että on ilman käsikirjoitusta liian kuiva mies, Jokelainen kertoo.

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat