Dokumenttielokuva paljastaa: Tällaista on asua kummitustalossa

27.11.2012 10:45 - Eeva Rajala

Tosielämän kummitustalossa asunut amerikkalaismies on tehnyt dokumenttielokuva, millaista on asua kauhuelokuvistakin tutussa riipaisevan kammottavassa talossa. 

Kyseessä on talo, jonka raa'asta historiasta kertovat muun muassa 70-luvun lopulla ilmestynyt Luojan tähden paetkaa! -elokuva sekä vuonna 2005 tehty kauhuelokuva The Amityville Horror.

Dokumentin tehnyt Daniel Lutz oli vain 10-vuotias, kun hänen perheensä muutti New Yorkin Amityvillessä sijaitsevaan taloon vuonna 1976. Perhe muutti taloon vuosi sen jälkeen, kun huumeaddikti Robert DeFeo Jr. tappoi äitinsä, isänsä ja neljä sisarustaan kylmäverisesti huoneisiinsa.

Nykyään 47-vuotias Lutz perheineen muutti pois talosta 28 päivän asumisen jälkeen, sillä talossa oli alkanut tapahtuma kummia. Lopulta tieto kummitustalon oudoista tapahtumista levisivät ympäri maailman vuoden 2005 kauhuelokuvan kautta. Lutz paljastaa New York Postin haastattelussa, millaisia asioita hän koki nuorena poikana perheen viimeisenä iltana tässä kummitustalossa.

- Veljeni ja minä koimme levitaatiokokemuksia ollessamme jo nukkumassa. Heräsimme kummatkin ja sängynpäätymme törmäilivät toisiinsa ja kattoon. Äitimme sanoi "Menkää pakkaamaan, lähdemme isoäidin luokse. Me lähdemme täältä", Lutz muistelee.

Lutzin dokumenttielokuvalla ei vielä ole nimeä, eikä ole tiedossa, milloin kummitustalosta kertova dokumentti julkaistaan.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat