Onko tämä turhamaisuuden huippu? Julkkisäiti vahasi 3-vuotiaan tyttärensä kulmakarvat

08.01.2013 18:15 - Niina Jokiaho

Yhdysvaltalainen julkkisäiti kertoi blogissaan, kuinka hän siisti pienen tyttärensä yhteen kasvaneet kulmakarvat. Blogikirjoitus on saaanut muut äidit kuohuksiin

MTV-kanavan Teen Mom -realitysarjasta tutuksi tulleet teiniäidit ovat nousseet tasaisesti otsikoihin suhdekiemuroidensa ja kauneusleikkaustensa vuoksi. Uusin kohu on noussut sarjassa esiintyneestä Farrah Abrahamista, joka kertoi blogissaan auttaneensa 3-vuotiasta tytärtään erikoisella tavalla.

Abraham kirjoittaa, että hänen 3-vuotiaan Sophia-tyttärensä kulmakarvat olivat kasvaneet yhteen, niin kuin lapsilla joskus tapahtuu. Kovin voimakkaasta karvankasvusta ei ainakaan kuvien perusteella ollut kysymys, mutta nainen huomautti silti lastaan tästä "ikävästä asiasta" joka varsinkin naista itseään häiritsi. Farrah kertoo blogissaan myös, että hänen kävi lastaan sääliksi ja samalla kun vahasi omat kulmakarvansa, hän yritti poistaa vahalla myös tyttärensä ylimääräiset kulmakarvat.

Vahaus ei kuitenkaan lapsen kanssa täysin onnistunut, joten loput karvat äiti nyppi pois lapsen nukkuessa. Farrahin mukaan lopputulos oli täydellinen ja hän kokee nyt olevansa "täydellinen äiti" - tekihän hän pienestä lapsestaan entistäkin suloisemman.

Farrahin teko on saanut muut äidit kuohuksiin. Toisten mukaan teko on käsittämätön, koska kyse on pienestä lapsesta. Osa naisista taas pitää ideaa hyvänä: muutama äiti on myös kommentoinut blogia kertomalla että aikoo itsekin siistiä lapsensa kulmakarvat esimerkin mukaan.

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat