Vaivaannuttavaa! Beyoncé nolasi prinsessan Lontoossa

02.05.2013 12:45 - Heli Thoren

Poppari antoi mikin kesken keikan prinsessa Eugenielle noloin seurauksin.

Beyonce esiintyi täydelle salille Lonoon keikallaan viikonloppuna. Naisen esitystä katsoi myös liuta kuninkaallista väkeä: salin eturivissä istui muiden muassa prinsessa Eugenie seuraamassa show'ta. Sarah Fergusonin ja prinssi Andrew'n tytär seurasi esitystä innoissaan, Beyoncen tunnistamatta kruunupäätä.

Kun Beyonce lauloi, hän päätti ottaa yleisön esitykseen mukaan. Nainen lykkäsi mikrofonin eturivissä istuneen prinsessan nenän alle ja pyysi tätä jatkamaan laulua siitä, mihin itse oli jäänyt. Eugene vaivaantui, eikä laulanut pihaustakaan. Nolon tilanteesta teki se, että Beyoncen peräänkuuluttamat sanat olivat suoraan Shakespearen teoksesta Irreplaceable. Laulaja ei kuitenkaan missään vaiheessa tunnistanut prinsessaa ja yritti pelastaa tilanteen ottamalla mikrofonin takaisin ja laulamalla sanat itse.

Paikalla olleiden mukaan prinsessan hiljaisuus ei välttämättä johtunut huonosta kulttuurin tuntemuksesta. Se saattoi johtua myös siitä, että prinsessa vaivautui ja jännitti tilannetta liikaa.

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat