Jo loppuu kurvien arvostelu - näin tähdet puolustavat muotojaan

26.06.2013 17:15 - Reetta Haverinen

Monet itsevarmat naiset ovat uskaltaneet näpäyttää mediaa takaisin, kun heidän painoaan on spekuloitu otsikoissa.  

Musiikki- ja elokuvatähdet ovat jatkuvan tarkkailun alla. Jokainen lisäkilo tallentuu aina paparazzien kameralle ja painonheilahteluita spekuloidaan suureen ääneen mediassa. Monet julkkisnaiset ovat kuitenkin oppineet kovettamaan luonteensa, sillä jatkuva kritiikki saa helposti vahvimmankin itsetunnon murenemaan. Näiden naisten asenteesta sopiikin ottaa mallia.

Muun muassa Ugly Betty -tv-sarjasta tutuksi tullutta America Ferreraa on arvosteltu muodokkaan ulkomuotonsa vuoksi. Nainen on kuitenkin täsmentänyt olevansa täysin normaalikokoinen nainen. 

- Tällaisena ihmiset minut tuntevat ja hyväksyvät. Jos laihduttaisin, tulisin saamaan kritiikkiä ulkonäköni muuttamisesta, Ferrera toteaa.

Kurveistaan tunnettu laulajatar Beyoncé on aina ollut ylpeä muodoistaan, vaikka nainen on saanut paljonkin palautetta kropastaan. Nainen kertoo kirjoittaneensa Bootylicious-kappaleensa vastalauseeksi naisten ulkonäköpaineille.

- Kappaleen on tarkoitus rohkaista kaikkia niitä, jotka ovat saaneet arvostelua osakseen. Biisi on ylistys naisvartaloille ja kurveille, kaunotar kertoo.

Muhkeista pakaroistaan ja pyöreästä pepustaan tunnettu laulajatar Jennifer Lopez kertoo pitävänsä kehostaan juuri sellaisena kun se on. Nainen kertoo, että hänen muotonsa ovat pysyneet samanlaisina jo vuosia.

- Minulla on naiselliset muodot. En mitenkään saisi kutistettua itseäni nollakokoiseksi, Lopez toteaa.

Vaalea verinen näyttelijätär Scarlett Johansson on ollut ihmeissään, kun nainen on luokiteltu kurvikasta naisvartaloa edustavien Hollywood-tähtien joukkoon.

- Ihmisillä on jonkinlainen pakkomielle painoa ja kurveja kohtaan, se on täysin hullua. Pidän vartalostani tällaisena. Olen terve ja pidän itsestäni huolta, tähti kertoo.

Muun muassa Charlien enkelit -elokuvasta tuttu näyttelijätär Drew Barrymore ei myöskään jäänyt sanattomaksi, kun mediassa spekuloitiin hänen painoaan. 

- Olen mieluummin pari kiloa tukevampi kuin huolehdin jatkuvasti kiloistani, Barrymore toteaa.

Lähde: Shape

Kilpailut

Uusimmat