9-vuotias rumpali on soittanut neljä vuotta ammattimaisesti - katso video

09.07.2013 18:15 - Reija Saarinen

9-vuotias Malachi Samedy aloitti rummuttamisen jo 18 kuukauden ikäisenä. 

Rummutava ihmelapsi Malachi Samedy on soittanut rumpuja 18 kuukauden ikäisestä saakka. Nyt pieni miehen alku toivoo, että rumpalintaidot vievät hänet joskus keikalle Valkoiseen taloon. Toive on täysin saavutettavissa, sillä 9-vuotias Samedy on esiintynyt ammattimaisesti jo neljä vuotta. 

Vanhempien mukaan Samedy aloitti rummuttamisen jo ennen kuin osasi edes kävellä. Aluksi pienokainen rummutti kyniä pöytää vasten. 

- Vaimoni tuumasi, että poika on rumpali. Vastasin hänelle, että ei poika rumpali ole, hän on vain lapsi, isä Nasser Samedy kertoo. 

Vanhemmat hankkivat pojalle rumpukapulat ja rummut tämän ollessa 18 kuukauden ikäinen. Vähän tämän jälkeen Samedy sai oman kokonaisen rumpusettinsä. Neljä vuotiaana hänet hyväksyttiin Mark Murphysin musiikkikouluun, ja vuoden kuluttua koulun aloittamisesta hän nousi lavalle. 

Grammy-voittaja, Jazz-pianisti Preston Vismala sanoo, että hän aina kun hän soittaa  Malachin kanssa hän unohtaa, että tämä on vasta lapsi.

- Uskon usein, että soitan aikuisen miehen kanssa. Sitten katson ylös ja huomaan, että lavalla onkin lapsi, Vismala toteaa. 

Malachi lienee perinyt musikaalisuutensa isältään. Isä Nasser on basisti, ja hän on tehnyt yhteistyötä muun muassa Janet Jacksonin ja Paula Abdulin kanssa. 

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat