Frederik jättää pian BB-talon? Yllätyskäänne paljastui netissä

04.09.2013 19:15 - Mikko Räsänen

Frederik on Andy McCoyn jälkeen nimekkäin Julkkis Big Brotherin kilpailija. Hänen vierailunsa talossa saattaa kuitenkin jäädä lyhyeksi.

Monet katsojat ovat olleet pettyneitä Julkkis Big Brotherin julkkisten tasoon. Yleisesti ollaan sitä mieltä, että Andy McCoy ja Frederik ovat talon kovimmat julkkisnimet, mutta monet muut asukkaista ovat yleisölle tuntemattomia.

BB-faneille saattaa olla luvassa huonoja uutisia, sillä Frederikinkin BB-vierailu saattaa loppua pian. Tämä käy ilmi, kun vilkaisee hänen kotisivujensa keikkakalenteria. Reetulle on nimittäin merkitty keikkoja koko syyskuulle noin kahden keikan viikkovauhdilla. Seuraava esiintyminen on keikkakalenterin mukaan Sodankylässä jo ylihuomenna. Tämä saattaa tarkoittaa sitä, että Frederik lähtee BB-talosta jo kahden nukutun yön jälkeen.

Tarkkasilmäiset ovat huomanneet, että keikkakalenterin seuraavan kahden viikon keikoista on poistettu esiintymispaikat, ja niissä lukee pelkät kaupungit. Se voi tarkoittaa, että nuo keikat on peruttu. Mutta jo 20. syyskuuta Frederikin olisi määrä olla esiintymässä Helsingin Nightclub Tähdessä. Keikkaa mainostetaan myös yökerhon omilla nettisivuilla, joten sitä ei ole ainakaan peruttu. Tämä tarkoittanee sitä, että Frederik tullaan poistamaan talosta ennen tuota päivämäärää.

Alla kuva Frederikin keikkakalenterista.


Jo BB:n alkumetreillä Anu Saagim lipsautti, että julkkikset on ostettu ohjelmaan rahalla. Lue Anun puheista täältä.

Kilpailut

Uusimmat