BB-asukkaat huolissaan Mariannesta - Claudia otti öiseen puhutteluun

05.09.2013 07:45 - Mikko Räsänen

Julkkis Big Brotherin nuorin kisaaja Marianne on saanut muut talon asukkaat huolestumaan käytöksellään.

Vasta 19-vuotias Marianne Kallio on Julkkis Big Brotherin nuorin kisaaja. Hän on jo ensimmäisen vuorokauden aikana ehtinyt herättää puheillaan runsaasti huomiota sosiaalisessa mediassa. Marianne esimerkiksi ei ujostellut vaihtaa vaatteitaan muiden asukkaiden edessä, vaikka muut asukkaat ja tv-katsojat saattoivat nähdä vilaukselta hänen paljaat rintansa. Hän myös vitsaili, että voisi myydä likaisia alushousujaan.

Kun Marianne keskiviikkoiltana meni päiväkirjahuoneeseen, alkoivat muut asukkaat keskenään jakaa huoltaan vauhdikkaasta vaaleaveriköstä.

- Hän on hauska ja mielikuvitus laukkaa. Surullista, että häneltä kuitenkin puuttuu suodatin. Hänen kustannuksellaan nauretaan, Claudia Eve mietti.

- Hänellä on hauskojakin juttuja, mutta välillä menee yli ja hän ei tajua itse.

Teppo Säkkinen oli samaa mieltä.

- Et sä tuollaisia lauo. Jutut on niin mauttomia, menee sen rajan yli, niin ne alkaa rasittaa, Teppo sanoi.

- Surullista, että hän on noin nuori, juttelee täällä ja ihmiset katsovat tuolla ulkona.
Miten hän pärjää sitten siellä? Hän saa kaikki pervot kimppuunsa, Claudia jatkoi.

- Ehkä se diggaa siitä, Andy McCoy mietti.

- Niin, hänhän nauttii siitä, Claudiakin myönsi.

- Mariannella on taustalla se, että hänen on hinnalla millä hyvänsä saatava näkyvyyttä, kertoi Teppo, jolla on viime kesänä ollut suhde Mariannen kanssa.

Claudia näki huolestuttavasti, että Marianne tie saattaa viedä hänet samaan suuntaan kuin erään pitkään otsikoissa olleen kohujulkkiksen, joka nykyään lähinnä sekoilee virkavallan ja päihteiden kanssa.

- Aina on onneksi mahdollisuus muuttaa suuntaan, Claudia huokaisi.

Keskustelu päättyi, kun Marianne palasi päiväkirjahuoneesta. Vähitellen muut alkoivat vetäytyä nukkumaan ja Marianne jäi yksin hämärän olohuoneen sohvalle. Muiden mentyä, Claudia palasi paikalle ja yritti antaa Mariannelle ohjeita siitä, miten käyttäytyä.

- Tulee paha mieli, kun sun jutut menee yli ja kaikki vähän naureskelee sinun kustannuksellasi. Eikö sulle itsellesi tule siitä paha mieli?, Claudia aloitti.

- Ei, kaikilla on kaikista omat mielipiteet, Marianne ilmoitti.

- Mutta sä olet noin nuori ja puhut aika paljon kaikkia rivojakin juttuja...

- Se on mun elämäntyyli. Kova elämä, kova tyyli, Marianne keskeytti.

- Minullakin on ollut kova elämä, mutta voi päättää vähän, millaisen julkisuuskuvan haluaa itselleen. Kaikki heittää joskus kaksimielistä läppää, enkä halua ketään tuomita. Mutta minulla on kaksi tyttöä, ja jos he puhuisivat noin kuin sinä, tulisi minulle paha mieli. Tuo ei johda mihinkään hyvään, vaan sinä satutat itseäsi ennemmin tai myöhemmin, Claudia yritti vielä.

- Mua ei satu. Mä kestän huumoria. Mä kestän, että mulle nauretaan, Marianne sanoi.

- On kaksi eri asiaa olla hauska ja heittää hyvää läppää kuin tehdä itsensä naurunalaiseksi, jolle nauretaan, Claudia ilmoitti.

Keskustelu jatkui vielä pitkään, mutta samat teemat kiersivät kehää. Claudia yritti selittää, että Marianne antaa itsestään bimbon kuvan katsojille ja julkisuuteen, mutta Marianne ei tuntunut ymmärtävän Claudia pointtia.

Claudia ei tiedä, että Mariannelle pääsy julkisuuteen on ollut elämän keskeisin tavoite. Hän kertoi julkisuusprojektistaan avoimesti jo Voicelle vuonna 2012 antamassaan haastattelussa, joka on luettavissa täällä.

Kilpailut

Uusimmat