Suomalaismissi ihmettelee Anu Saagimin käytöstä: "Kertoo vain ihmisen tyhmyydestä"

06.09.2013 17:20 - Mikko Räsänen

Miss Viroksi valittu Kristina Karjalainen on tyrmistynyt Anu Saagimin Big Brother -talossa esittämistä kommenteista.

Julkkisten Big Brotherissa kilpaileva Anu Saagim arvosteli muille BB-asukkaille Miss Viroksi valittua helsinkiläistä Kristina Karjalaista.

- Hän näytti aivan hutsulta. Hänellä oli kolmen euron hirveä laukku ja fuck me -kengät. Se tyttö on kaunis, mutta kokonaisuus on halvan näköinen. Kun hän seisoo edessäsi, sä luulet, että se on jostakin pornokaupasta tai kadulta, Anu tylytti 7 Päivää -lehden mukaan.

Voice tavoitti Kristinan joka oli tyrmistynyt Saagimin puheista.

- Tuo on moraalitonta. Jos joku laukoo tuollaista julkisesti, kertoo se vain ihmisen tyhmyydestä. Anu on jo sen ikäinen, että hänellä kuvittelisi olevan jonkinlaisia käytöstapoja. Fiksumpaa olisi tukea minua, sillä olemmehan molemmat Virosta kotoisin.

- Halvaksi haukkuminen tuntuu myös erikoiselta, koska haukut sanoo nainen, joka on omaa äitiäni vanhempi ja käyttänyt geishapalloja suorassa tv-lähetyksessä, Kristina ihmettelee.

Kristinan viittaama tapaus tapahtui Ylen Puoli seitsemän -ohjelman suorassa lähetyksessä, jossa Anu yllättäen tunki geishapallot housuihinsa hölmistyneiden toimittajien edessä. Lopulta Anu kaivoi pallot esiin ja nuuhki niitä. Ilta-Sanomat kirjoitti tapauksesta helmikuussa.

Kilpailut

Uusimmat