Idols-voittaja Mitra Kaislaranta: Haaveissa omanlaisen musiikin tekeminen

25.12.2013 18:15 -

Oululainen Mitra Kaislaranta on vuoden 2013 Idols-voittaja.

Mitra Kaislaranta on onnessaan voitosta ja odottaa innolla musiikin tekemistä.

- En voi kuvailla fiiliksiäni, koska kaikkea tätä on vaikea käsittää. Koko syksy on ollut todella hektistä, joten en voi kuvitella tämän olevan loppu, Idols-voittaja kertoo Voicelle.

Finaalin jälkeen ei kuulemma ollut hurjia juhlia tiedossa voittajalle, vaan enemmänkin oleskelua ja tuotannon henkilöstön tapaamista.

- Ei voi tietää mitä muut ajattelevat. Olen ollut oma itseni koko kauden ajan ja seissyt 100-prosenttisesti sanojeni takana. Uskon, että ihmisestä näkyy aitous läpi, tuleva artisti pohdiskelee syytä voittoonsa.

Tällä hetkellä Kaislaranta asuu Oulussa, mutta hän uskoo jossakin vaiheessa muuttavansa Helsinkiin päin isompien musiikkibisnesten takia. Yhtenä haaveena hänellä on päästä tekemään omanlaistaan musiikkia.

- Haaveilen tietenkin siitä, että pääsen tekemään haluamaani musiikkia ja koskettamaan ihmisiä antamalla heille lauluja, joista itse saan jotain itselleni.

21-vuotiaan naisen tärkeimmät laulu-uraan liittyvät ohjeet ovat tähän mennessä olleet: ole oma itsesi, pidä puolesi ja tiedä mitä haluat.

Katso Mitran Idols-finaalin live esitys laulusta Äkkisyvää.

Kilpailut

Uusimmat