50 kiloa laihduttanut Raakel Lignell: Terveysneuvojen antaminen ei ole aina mukavaa

11.02.2014 21:15 - Senni Loikala

Muusikko ja juontaja Raakel Lignell on tottunut terveysneuvoja kyseleviin ihmisiin.

Muusikko ja juontaja Raakel Lignell aikoo juosta puolimaratonin Helsinki City Run -tapahtumassa. Aiemmin hän on käynyt vain kevyillä hölkillä kesäisin, mutta pian hän alkaa harjoitella juoksua yhdessä työkavereidensa kanssa.

Juoksuharrastus lähtee varmasti käyntiin hyvin, sillä Lignelliltä sujuivat loistavasti myös Tanssi tähtien kanssa -ohjelman pitkäjaksoiset tanssitreenit syksyllä 2013. Tuon ajan hän kertoo olleen yksi elämänsä rankimmista urheilusuorituksista. Palkintona olikin kilpailun voittaminen.

- Treenattiin kuutta tuntia vähintään ja loppuaikoina kymmenen tuntia päivässä. Sen kesti kroppa ja pää, se oli semmonen maraton, sanoo Lignell.

Lignell on ollut useamman vuoden nykyisissä mitoissaan. Sitä ennen hän laihdutti yli viisikymmentä kiloa. Lignell muistaa, kuinka ihmiset tavan takaa pysäyttivät hänet kadulla.

- Ihmiset tulee kyselemään konkreettisia neuvoja, mitä pitäisi ostaa, mitä aamiaista pitäisi syödä ja mikä välipala on hyvä, kertoo Lignell.

Nykyään Lignelliltä kysytään neuvoja vain harvoin. Vaikka Lignell pitää neuvoja kyseleviä ihmisiä kultaisina, muistaa hän tilanteiden joskus olleen ikäviä väsymyksen tai kiiren keskellä.

Ystävänpäivä tulee kulumaan Lignelliltä tanssin pyörteissä, sillä hänellä on tanssikeikka Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tutun, entisen tanssinopettajansa Jani Rasimuksen kanssa.

Uutisoimme aiemmin viidestä ruoka-aineesta, jotka auttavat painonpudotuksessa. Pääset lukemaan lisää aiheesta täältä.

Kilpailut

Uusimmat