Nautinnollista vai ei: Näyttelijät kertovat, miltä seksikohtausten kuvaaminen tuntuu

07.10.2014 14:15 - Laura Sulkava

Seksin harrastaminen on useimmiten miellyttävää, mutta miltä tuntuukaan kuvata tätä intiimiä hetkeä valkokankaalla näytettäväksi?

Kuuma komistus, Ryan Reynolds, kertoo seksikohtauksestaan The Change-Up -elokuvassa Olivia Wilden hahmon kanssa. Miehen mukaan elokuva ei ole poikkeus, vaan hänelle käy sama lähes aina.

- Kohtauksessa hän istuu. Otan häneltä paidan pois, sitten rintaliivit ja hänellä on päällään nännien peittävät tarrat, joihin hän on kuitenkin piirtänyt söpöt pienet hymiöt. Siinä hetkessä unohdan jokaisen vuorosanani.

Toinen Hollywood-uros, Ryan Gosling, taas kertoo elokuvastaan Blue Valentine. Hän kertoo näyttelijöiden osaavan ammattimaisesti tutkailla esimerkiksi valojen osumista vastanäyttelijään sekä varomaan astumasta toisen alueelle.

- Tarkoitat, kun yrittää olla harrastamatta seksiä seksikohtauksessa? Se oli vaikeaa. Usein näyttelijät voivat huijata katsojia kuvittelemaan, että jotain tapahtuu vaikka ei oikeasti tapahdu. Ja meidän pitää sanoa asioita, jotka eivät tunnu rehellisiltä. Teennäisyydestä huolimatta meidän on osattava sivuuttaa se, jotta voimme luoda intiimin ilmapiirin.

Goslingin vastanäyttelijä, Michelle Williams, kertoo samaisesta elokuvasta. Hänellä oli pitkä matka ajaa kuvauspaikalta hotellille joka ilta. Hotellillaan neito soitti musiikkia kovalla, avasi ikkunat sepposen selälleen ja piti päätään ulkona. Se oli kuulemma hänen tapansa paeta tilannetta.

- Kuvasimme ensin suhteemme alkuosan, joka oli hauskaa ja eloisaa. Sitten vasta siirryimme seksikohtauksiin, jotka olivat kuin myrkkyä. Emme olleet toisillemme enää Michelle ja Ryan. Niiden kohtausten kuvaaminen kesti ikuisuuden.

Laulajana ja näyttelijänä tunnettu Justin Timberlake tiivistää seksikohtaukset lyhyesti.

- Se on oikeastaan ärsyttävää, olet hommissa 12 tuntia, se on uuvuttavaa.

Ensisilmäyksellä -sarjan Barney Stintsonina tunnettu, juuri naimisiin mennyt, Neil Patrick Harris kertoo elokuvasta Gone Girl, jossa hänellä on seksikohtaus Rosamund Piken kanssa. Heidän piti harjoitella seksikohtaus sentti sentiltä ohjaajan, David Ficherin, kanssa, joka ei pahemmin uudelleentulkinnasta pidä.

- Sitten tässä laitat suusi hänen penikseensä, sitten tietty määrä työntöjä ja sitten saat siemensyöksyn, Harris kuvaa ohjeistusta.

Robert Pattinsonin mukaan on parempi mitä vähemmän toisen tuntee.

- Ajattelen niin, että mitä mukavammaksi tuntee olonsa toisen kanssa sitä vaikeampaa on tehdä jokin erittäin intiimi kohtaus. Lähinnä ajattelee vain, että ei halua nolata itseään tämän henkilön edessä.

Katso myös aikaisemmin julkaisemme juttu, jossa seksikohtausten kuvaaminen esitetään videona.

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat