Suomen sähäkin silmälasimalli on taas valittu - voittaja löytyi Lahdesta

16.10.2014 06:20 - Reija Saarinen

Lahtelainen Tiia Tanhula on Suomen sähäkin silmälasimalli. Voittaja valittiin eilen Elle Style Awardsissa.

Suomen sähäkin silmälasimalli 2014 -kilpailun voittaja on lahtelainen Tiia Tanhula. Optikkoketju Specsaversin silmälasimallikilpailu järjestettiin Suomessa tänä vuonna jo seitsemättä kertaa. Viidestä sadasta valikoituneet neljä finalistia kilpailivat ittelistä ja upeista palkinnoista Krista Siegfridsin juontamassa finaalissa Elle Style Awards -gaalassa Helsingin Messukeskuksessa keskiviikkona 15.lokakuuta.

Optikkoketju Specsaversin Suomen sähäkin silmälasimalli -kilpailu on maailman ensimmäinen ja ainoa mallikilpailu, joka kannustaa käyttämään silmälaseja tyylikeinona. Kilpailussa korostetaan edustavan ulkonäön lisäksi persoonallisuutta, sanavalmiutta sekä ennen kaikkea positiivista ja sähäkkää asennetta kantaa pokia. Suomen sähäkin silmälasimalli 2014 -tittelin pokannut 28-vuotias Tiia Tanhula vakuutti tuomariston kilpailun luonteeseen sopivalla sähäkällä asenteella.

- Kilpailu meni tosi nopeasti - fiilis on aivan mahtava ja varmasti vain paranee, kunhan kunnolla käsitän voiton. Uskon, että pärjäsin niin hyvin, koska onnistuin selättämään jännitykseni. Lisäksi kasvonpiirteilleni sopivat monenlaiset lasit. Sain kisasta valtavasti esiintymiskokemusta, ja olisi mahtavaa päästä vielä uudestaan lavalle.

Kilpailut

Uusimmat