Johanna Koivu ihastui teemajuhliin: Saa puketua sulkiin, paljetteihin ja helmiin

28.10.2014 12:27 - Senni Loikala

Elonkerjuu-yhtyeen Johanna Koivu osallistui 20-luvun teemajuhliin, jota varten hän teki ihanan asuhankinnan. Viulisti kertoo myös omistavansa kameleonttihiukset.

Elonkerjuu-yhtyeen viulisti Johanna Koivu tunnetaan myös naisellisesta tyylistään. Koivu kertoo Voicelle Keiju Junior Juoksukoulut -tiedostustilaisuudessa, mikä on hänen ihanin viimeaikainen vaatehankintansa.

- Meillä oli ystävien kanssa 20-luvun juhlat. Ostin 20-luvun mekon; mustan, missä on hopeisia paljetteja. Se on oikein raskas, mutta siihen minä ihastuin, sanoo Koivu.

Viulisti keikkailee tiuhaan syyskuussa Hehkuva rauta -levyn julkaisseen Elonkerjuun kanssa. Koska vapaa-aika on kortilla, jää muusikolta välistä monet kemut. Sen vuoksi 20-luvun juhlat kaveriporukalla olivat ilonaihe.

- Minulla oli kaikki hiuskorut, sulat, hanskat, helmikorut. Ihanaa joskus pukeutua ihan viimeisen päälle. Söimme myös illallista, Koivu sanoo.

Mansikan vaaleat hiukset

Koivu kiittelee, kun hänen hiustensa väriä kehutaan. Hän kertoo niiden olevan mansikan vaaleat.

- Tämä on niin herkkä väri, että se muuttuu melkein pesu pesulta. Se on joka viikko vähän eri värinen, hän sanoo.

Aiemmin viulistilla oli myös hiustenpidennykset, mutta hän kertoo luopuneensa niistä mukavuudenhalun ja nykyisen hiustenvärinsä takia.

- Kyllä minä varmaan palaan niihin vielä, kun ne on niin ihanan runsaat. Ja kun keikalla hikoaa, ne on kätevät, kun ne on aina kuitenkin hyvännäköiset, Koivuu sanoo.

Lue myös: Fanit tsemppaavat Johanna Koivua pysymään tipattomalla

Kilpailut

Uusimmat