Taylor Swift järjesti Victoria's Secret -kaunottarelle potkut - ei suostunut muuten näytökseen

04.12.2014 12:15 - Karoliina Kotala

Maailmalla kohistaan erikoisesta tapauksesta, joka ei erityisemmin imartele poppari Taylor Swiftia.

Laulajatar Taylor Swiftista liikkuu mediassa parhaillaan ikäviä juoruja. Nuori tähti nähtiin esiintymässä kuluvalla viikolla odotetussa Victoria's Secret -muotinäytöksessä kuvankauniiden huippumallien rinnalla. Nähtävästi kaikki mallikaunottaret eivät kuitenkaan olleet tähden mieleen ja näytöslavojen kulisseista kuuluukin, että erityisesti huippumalli Jessica Hartin Swift vaati jäävän pois näytöksestä.

- Sitä ei tiedotettu, etteikö Hart esiintyisi show'ssa, mutta se oli suora pyyntö Taylorilta, jos hän itse nousisi lavalle. Kukaan ei saanut tietää, että Taylor esitti tällaisen pyynnön, se haluttiin pitää salaisuutena, nimetön lähde kertoo jenkkilehdelle.

Tarkkaa syytä erikoiselle pyynnölle ei ole varmistunut, mutta selitys voi löytyä viime vuoden Victoria's Secret -näytöksestä. New Yorkissa järjestetyn show'n jälkeen Hart kun kommentoi Swiftin esiintymistä vähemmän imartelevasti.

- Taylor on ihana, mutta mielestäni hän ei sopinut esitykseen. En tiedä pitäisikö minun sanoa tätä, Hart kommentoi vuonna 2013.

Alla kuva Hartista.

Lähde: Bro Bible

Kilpailut

Uusimmat