Raskaana olevan mallin rajusta tunnustuksesta nousi kohu: "Harkitsin aborttia, koska pelkään lihoa"

08.12.2014 15:45 - Rea Tallgren

Mallikaunotar Robyn Lawleyn tunteet olivat hyvin sekalaiset, kun hän sai tietää odottavansa esikoistaan kihlattunsa kanssa.

Plussakoon mallina elantonsa ansaitseva Robyn Lawley myönsi tuoreessa haastattelussa miettineensä erilaisia vaihtoehtoja saadessaan tietää odottavansa esikoistaan kihlattunsa kanssa. Haastattelussa Lawley teki selväksi, että raskauden jatkaminen ei ollut hänelle itsestäänselvää.

- Pelkäsin, mitä kilot tekevät uralleni. Tiesin, että raskaus hidastaisi uraani kovasti. Minä olen aina ollut hyvin uraorientoitunut, nainen tunnusti tuolloin.

Hän kertoo miettineensä, miten hänen vartalonsa palautuisi raskaudesta.

- Monilla malleilla on mahtavat syvät lihakset ja siksi he palautuvat nopeasti raskaudesta. Minulla ei ole, Lawley selitti Daily Mailin mukaan.

Lawleyn kommentit saivan aikaan kohun ja nainen onkin nyt päättänyt kommentoida kirjoitusta avoimella kirjeellä, jonka hän on julkaissut Facebook-profiilissaan.

"Jos luulette hetkeäkään, että harkitsin aborttia vain koska pelkään vartaloni puolesta, en voi kuin pahoitella, että teillä ei ole minkäänlaista loogista ajattelukykyä." nainen tykittää tekstissään.

Hänen mukaansa alkuperäinen haastattelu oli todenmukainen ja kertoi rehellisesti hänen pohtineen kehonkuvaansa hänen saatuaan tietää raskaudestaan. Muut mediat kuitenkin olivat jättäneet jutusta tärkeitä kohtia pois ja vääristelleet sitä, sanoo nainen kirjoituksessaan.

"En usko, että olen ainoa uraorientoitunut nainen, joka on harkinnut kaikkia vaihtoehtoja saadessaan tietää raskaudesta." Lawley muistuttaa.

Hän myös sanoo miettineensä, olisiko hän henkisesti valmis äidiksi ja pystyisikö hän tarjoamaan lapselle rakastavan kodin.

"Haluan kuitenkin korostaa, että kun sain tietää raskaudestani, tunsin pelkkää onnea." nainen kiteyttää.

Lawleyn raskaus on jo kahdeksannella kuulla.

Lähde: Cosmopolitan

EDIT: Daily Mail on sittemmin poistanut artikkelin, jossa se Lawleyn kommentteja lainasi.

Kilpailut

Uusimmat