Jari ”Bull” Mentula saanut läski-kommentista jopa tappouhkauksia

08.04.2015 11:15 - Eeva Rajala

Kuntoilualan yrittäjänä toimiva Fitfarmin Jari 'Bull' Mentula on saanut osakseen kovaakin kritiikkiä Jutta ja puolen vuoden superdieetit -ohjelmassa käyttämiensä sanavalintojen takia.

Lauantain Turun Sanomissa Jari "Bull" Mentula selvensi, että kun hän sanoo läski, hän tarkoittaa ylipainoista ihmistä. Rumaksi hän ei kuitenkaan ketään hauku. Jutta ja puolen vuoden superdieetit -ohjelmassakin valmentajana toimiva Mentula kertoi haastattelussa saaneensa kovaa kritiikkiä suomalaisilta kadulla kävellessään.

- Kaduilla jotkut tulevat sanomaan minulle, miksi haukun ihmisiä rumiksi. Sen jälkeen kysyn, missä minä olen niin sanonut. Kun minä sanon läski, tarkoitan ylipainoista ihmistä, Mentula painotti haastattelussa.

Mentulan kanssa töitä tekevä fitness-valmentaja Jutta Gustafsberg ihmettelee Voicen haastattelussa ihmisten reaktioita Mentulaan ja hänen kommentteihinsa.

- Ihmisethän vetivät tosi kuumat tuosta. Hän sai jopa tappouhkauksia. Laihaahan saa sanoa laihaksi, se ei ole mitään. Mutta jos sanot ylipainoista läskiksi, niin hirveä sota on pystyssä, Gustafsberg kertoi Voicelle.

Lue myös: 15 asiaa, joita ei tule sanoa ihmiselle, joka on juuri pudottanut painoaan

Lähde: Turun Sanomat

Kilpailut

Uusimmat