Sara Forsberg miesten viestittelyistä: "Onhan se imartelevaa"

21.06.2015 12:15 - Eeva Rajala

Miehet ovat huomanneet upealta näyttävän neitokaisen. Forsberg kertoo myös, miten pitää omasta kunnostaan huolta.

Sara Forsberg kertoo treenanneensa päivittäin kahden kuukauden ajan personal trainerin avustuksella, kun hän valmistautui kuvaamaan ensimmäistä musiikkivideotaan Ur Cool -kappaleeseen.

- Se oli tiukkaa. Kyllä ne vatsalihakset löytyivät sieltä, mutta sen jälkeen treenaaminen vähän lopahti, Forsberg kertoo Voicelle.

Ensi viikolla Provinssi

Hän kertoo olleensa aina melko aktiivinen, mutta artistiksi ryhtymisen myötä hän on joutunut miettimään treenaamistakin aivan uudella tavalla. Kunnon pitää olla hyvä, jos haluaa jaksaa keikoilla ja kiertueilla.

Forsberg tekee musiikki artistinimellä SAARA. Hänen ensimmäinen Suomen-keikkansa on Provinssin Tubemiitti -tapahtumassa, joka koostuu tubettajien live-esiintymisistä, fanitapaamisista ja keskustelutilaisuuksista.

Miesten viestittely imartelevaa

- Nyt olen treenannut itsenäisemmin. Käyn juoksemassa ja vaeltelemassa. Mutta nyt olisi tarkoitus aloittaa uudestaan päivittäinen treenaaminen, koska live-esiintymiset alkavat lähestyä, neitokainen jatkaa.

Miehet ovat huomanneet upealta näyttävän Forsbergin. Neitokainen kertoo, etteivät miehet lähesty häntä kovin usein livenä, mutta sitä enemmän netissä.

- Kyllä miehet lähestyvät, se on tietysti imartelevaa. On siistiä, että porukat tykkäävät. Saa lähestyä jatkossakin, se on kivaa. Ei haittaa minua ollenkaan.


Lue myös: Sara Forsberg saa vihaviestejä netissä: "Tappouhkausmeininkiä"

Kilpailut

Uusimmat