Ben Affleckin pettämiskuvat julki? Lastenhoitaja näytti potretit ystävilleen

06.08.2015 13:15 - Heli Thoren

Jennifer Garnerin ja Ben Affleckin eron ympärillä jylläävät huhut saattavat saada kuvalliset todisteet pian.

Ben Affleckin ja Jennifer Garnerin liitto päättyi, ja vaikka pari itse ei ole julkisesti ruotinut eron syitä, parin väliin uskotaan tulleen kolmannen osapuolen. Ben Affleckin huhutaan pettäneen vaimoaan perheen entisen lastenhoitajan Christine Ouzounianin kanssa. Lue lisää aiheesta ja katso lastenhoitajan kuvat täällä.

Kun huhut lähtivät elämään, riitti edelleen niitäkin, jotka eivät halua uskoa miehen sortuneen pettämään lapsiensa äitiä, Jennifer Garneria. Nyt Ouzounianin huhutaan kuitenkin pitävän hallussaan valokuvia, jotka eivät jätä mitään arvailun varaan Affleckin ja kuuman lastenhoitajan suhteesta. Kuvat ovat lähdetietojen mukaan "hyvin intiimejä".

- Hän (lastenhoitaja) näytti kuvan ystävilleen, jossa hän istuu Benin sylissä ja suutelee tätä. Hän on myös vakuuttanut, että kyseessä oli oikea suhde. He suunnittelivat viettävänsä jopa Benin tulevaa syntymäpäivää yhdessä, lähteet supattavat.

Valehteleeko lastenhoitaja?

Toiset ovat puolustaneet Affleckia ja sanoneet, että mies oli vain ystävällinen ihmisille, joka hoiti hänelle hyvin rakkaita ihmisiä. Näiden lähteiden mukaan Ouzounian on rakastunut Beniin, mutta tunne ei ole molemminpuolinen. Ouzouniania on myös epäilty vain onnenonkijaksi, joka haluaisi napata Hollywood-komistuksen itselleen.

Nähtäväksi jää, miten suhdesoppa kehittyy ja vuotavatko lastenhoitajan hallussa pitämät kuvat julkisuuteen.


Lähde: RadarOnline

Kilpailut

Uusimmat