Kuva: Fotolia

Paratiisihotelli-kaunotar on neitsyt - tiedätkö, ketkä muut julkkikset odottivat avioliittoon?

20.10.2015 16:15 - Senni Loikala

Sinkkujen suhdekuvioihin keskittyneessä Paratiisihotellissa on ainakin yksi neitsyt. 

Paratiisihotelli-tositelevisio-ohjelmassa mukana oleva Erika, 21, kertoo tiistain jaksossa olevansa neitsyt. Asia tulee puheeksi, kun kisaajat keskustelevat lempiasennoistaan petipuuhissa. Tankotanssia harrastavan Erikan tunnustus aiheuttaa asukkaissa muun muassa seuraavat huudahdukset: "Really? Oikeastiko?" ja "Ei usko kukaan."

Iltalehti ja Ilta-Sanomat ovat uutisoineet tiistaina Erikan tunnustuksesta Paratiisihotellissa. Tiedossa ei ole, aikooko Erika odottaa petipuuhia avioliittoon saakka.

Erika ei sentään ole ainoa nykypäivänä, joka ei ole harrastanut seksiä aikuisikään mennessä. Esimerkiksi myös monet maailmantähdet ovat tahtoneet odottaa avioliittoon, ennen kuin ovat harrastaneet seksiä. Tiesitkö, että alla olevat julkisuuden henkilöt säästivät neitsyyttään hääyöhön? 

Jessica Simpson

(kuva: Splash)

Laulaja ja näyttelijä Jessica Simpson, 35, lupasi nuorena isälleen, ettei hän tulisi harrastamaan seksiä ennen avioliittoa. Lupaus pysyi ja hän menetti neitsyytensä ensimmäiselle aviomiehelleen, muusikko Nick Lacheylle, jonka kanssa hän meni naimisiin vuonna 2002.

Eron jälkeen Simpson avioitui entisen NHL-jääkiekkoilija Eric Johnsonin kanssa. Pariskunnalla on kaksi lasta.

Carrie Underwood

(kuva: Splash)

Kantrilaulaja Carrie Underwood, 32, nousi julkisuuteen voitettuaan neljännellä tuotantokaudella American Idol –kykykilpailun. Hän kertoi Slate-lehdelle vuonna 2007, että hän säästää neitsyyttään hääyöhön saakka. Myös uskostaan avoimesti puhunut tähti avioitui vuonna 2010, ja nyt hänellä on pieni poikavauva.

Sarah Drew

(kuva: Splash)

Erityisesti Everwood –ja Greyn Anatomia –televisiosarjoista tunnettu näyttelijä Sarah Drew, 35, pystyi samastumaan helposti hittisarjan April Kepnerin roolihahmoon. Näyttelijä säästi neitsyyttään avioliittoon, ja myös hänen esittämänsä roolihahmo oli neitsyt. Drew sai upeat kesähäät vuonna 2002 ja nyt hänellä on kaksi lasta.

Lähde: Teen.com

Kilpailut

Uusimmat