Kuva: AOP

MTV: Maria Veitola järkyttyi julkkispariskunnan vieraana: "Teki mieli lähteä itkien kotiin"

26.10.2015 12:15 - Senni Loikala

Yökylässä Maria Veitola -ohjelman kuvaukset saivat ikävän käänteen, kun Ristomatti Ratian vaimo liittyi seuraan. 

Mediapersoona Maria Veitola, 42, luotsaa Yökylässä Maria Veitola –viihdeohjelmaa, jossa hän yöpyy kymmenen tunnetun suomalaisen luona. MTV uutisoi, ettei naisen kaikki vierailut ole sujuneet odotusten mukaisesti.

Ikävästi päätynyt yökyläily tapahtui muotoilija Ristomatti Ratian, 74, luona. Veitola kertoo tulleensa hyvin toimeen Ratian kanssa. Kun tämän Tallinnassa asuva vaimo Anu Saagim, 53, liittyi seuraan, tilanne kuitenkin muuttui.

- Toivoin, että näyttäisimme, että hän on maailman lempein ja sydämellisin ja rakastettavin tyyppi. Mutta ei hän ollut yhtään ihana, vaan ihan hirveä. Hän oli minulle todella ilkeä kaksi päivää ja teki kaikkensa saadakseen minut lähtemään, Veitola tunnustaa.

Anu Saagim Saarenmaan huvilallaan. (kuva: AOP)

Sukset menivät ristiin heti, kun Saagim ja Veitola tapasivat. Tunnelma oli saman tien pilalla.

- Hän tervehti minua sanoen: ”Katsotaan, kuinka kauan kestät.” Hän ajatteli minua kilpailijana ja vihamiehenä. Se oli aika vaikeaa, minun teki mieli lähteä itkien kotiin, Veitola kertoo.

Veitolan mukaan hän olisi jossakin muussa tilanteessa kuin televisioitavassa vierailussa antanut takaisin samalla mitalla.

- Mutta koska olin siellä vieraana, en voinut alkaa rähjäämään. Halusin kunnioittaa toisen ihmisen paikkoja, kuten vieras tekee, hän sanoo.

Vaikka yövieras hillitsi itsensä, oli tunnelma niin kylmä, ettei lähtiessä edes halattu.

Lähde: MTV

Kilpailut

Uusimmat