Kuva: AOP

Gwen Stefanin ex-miehellä vuosien suhde lastenhoitajan kanssa? Katso paljonpuhuvat kuvat

12.11.2015 11:30 - Pauliina Jokinen

Laulajan ex-miehen Gavin Rossdaln epäillään pettäneen vaimoaan.

Kolmen lapsen vanhempien Gwen Stefanin, 45, ja Gavin Rossdalen, 50, perheidylli hajosi aiemmin tänä vuonna, kun Stefani ja Rossdale ilmoittivat erostaan.

Uusien huhujen mukaan eron taustalla oli muun muassa Rossdalen suhde perheen australialaisen lastenhoitajan kanssa. US Magazinen mukaan Rossadella ja lastenhoitaja Mindy Mannilla oli suhde kolmen vuoden ajan.

Jo vuonna 2012 Rossdalen ja Mannin lämpimistä väleistä heräsi epäilyjä, kun kaksikko nähtiin yhdessä kävelylenkillä läheisissä tunnelmissa. Kuvat päätyivät myös Stefanin silmiin, jonka kerrotaan hämmentyneen kuvista.

(kuva: AOP)


Suhde sai kuitenkin vielä jatkoa ja Mannin kerrotaan kuljettaneen Stefanin ja Rossdalen kolmea poikaa isänsä työpaikalle, jotta pari voisi viettää aikaa yhdessä.

Lisäksi Rossdale jätti Stefanin yksin sairaalaan perheen kolmannen lapsen, Apollon, syntymän jälkeen, jotta pääsi viettämään aikaa Mannin kanssa.

Mannia on syytetty myös Stefanin tyylin kopioimisesta. Lastenhoitajan ja Stefanin tyylit ovat olleet häkellyttävän samanlaiset ja Mannin kerrotaan seuranneen tähden tyyliä tarkasti.

- Jos Gwen söi jotakin, treenasi tietylla tavalla tai käytti käsilakkua, oli Mindy teki varmasti samoin, lähipiiristä kerrotaan.

(kuva: AOP)


Lehden tietojen mukaan Stefanin ja Rossdalen avioliitto päättyi, kun Rossdale myönsi suhteen entiselle vaimolleen. Stefani on itse kuvaillut 13-vuotisen avioliiton loppuneen "yllättäen".

Nyt Stefani on löytänyt uuden rakkauden elämäänsä. Stefani ja kantrilaulaja Blake Shelton kertoivat aiemmin tällä viikolla seurustelevansa.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)



Lue myös: Uuden rakkauden löytänyt Gwen Stefani: Itsentuntoni on parantunut

Lähde: Daily Mail


Kilpailut

Uusimmat