Kuva: AOP

IS: Pekka Hyysalo pyysi erikseen äidilleen kutsun Linnan juhliin

08.12.2015 08:45 - Rea Tallgren

FightBack-toimintaa johtanut entinen freestyle-laskija Pekka Hyysalo ei tuonut Linnan juhliin avopuolisoaan vaan äitinsä. Ilta-Sanomien mukaan Hyysalo pyysi itse kutsun äidilleen presidentinkansliasta.

Pekka Hyysalo, 25, toi Linnan juhliin tyttöystävänsä sijaan Anja-äitinsä. Ilta-Sanomat kertoo, että Pekka oli erityisesti pyytänyt kutsun äidilleen presidentin kansliasta. 

- En ollut kotona, kun posti toi kutsun Linnan juhliin. Veljeni lähetti kutsusta kuvan. Aluksi luulin hänen huijaavan minua. Asian varmistuttua tiesin heti, että haluan ottaa äitini mukaan, Hyysalo kertoi Ilta-Sanomille.

Normaalisti juhliin voi ottaa aveciksi oman avio- tai avopuolison. Hyysalon tyttöystävä kuitenkin eli mukana Linnan juhlien hengessä pariskunnan kotona seuraten juhlia televisiosta. 

- Hän auttoi äitiäni pukeutumaan juhliin, Pekka paljasti. 

Hyysalo on noussut julkisuuteen toivuttuaan upeasti vuonna 2010 tapahtuneesta lasketteluonnettomuudesta, joka aiheutti miehelle traumaattisen aivovamman. Mies olisi voinut luovuttaa, mutta jo vajaan vuoden päästä hän käveli. Miehen taistelusta on tehty muun muassa FightBack-dokumenttielokuva. Hyysalon mukaan iso kiitos hänen selviytymisestään kuuluu hänen äidilleen. 

(kuva: AOP)


Lue myös kenet Daami.fi:n lukijat äänestivät Linnan juhlien kuningattareksi tästä

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat