Kuva: Mikko Räsänen

Timo Jutila paljasti uransa tähtihetket: "Tuli sellainen hirveä tyhjiö"

20.01.2016 11:15 - Reija Saarinen

Jääkiekkolegenda Timo Jutila nähdään ensi kuussa starttaavassa Mertaranta ja legendat -ohjelmassa.

Timo Jutila on jääkiekkomies, jonka tietää varmasti jokainen. Mies on Tappara-ikoni, kiekkoleijona ja tietenkin myös grillaamisen puolestapuhuja. Uransa aikana mies on kokenut lukuisia tähtihetkiä, joista toiset ovat kuitenkin painuneet mieleen toisia paremmin.

- No ehdottomasti se on 1995, kun joukkue saavutti Globenissa Suomen ensimmäisen maailmanmestaruuden. Toki myös Tapparan mestaruudet on jäänyt mieleen. Silloin, kun sai olla hienossa joukkueessa mukana.  Ja tietenkin tuo 2011, kun olin joukkueenjohtajana ja Jukka Jalosen johdolla jätkät voitti Suomen historiassa toisen kerran sen maailmanmestaruuden.

- Silloin tuli kyllä niin tyytyväinen olo pelaajien ja muun johtoryhmän puolesta. Silloin tuli myös sellainen hirveä tyhjiö, nautinto niiden muiden puolesta, Jutila muistelee.

Jutila on nykyään julkisuudessa myös muista kuin urheilullisista seikoista. Grillimaisterin viitta ei kuitenkaan rennon tamperelaisen päätä kiristä.

- Ei se mua haittaa. Grillaaminen kuuluu kesään ja se on hienoa puuhaa. Melkein kaikkihan tykkää grillata ja sitten kun grillaa vielä Tapolaa niin kaikki on kunnossa, mies tuumaa nauraen.

Kilpailut

Uusimmat