Kuva: AOP

Michelle Rodriguez Paul Walkerin kuolemasta: "Käyttäydyin vuoden ajan kuin mikäkin eläin"

05.04.2016 18:15 - Senja Rapila

Näyttelijäkaunotar Michelle Rodriguez on kertonut avoimesti, kuinka läheisen ystävän menetys ajoi hänet synkkään päihdekierteeseen.

Näyttelijä Michelle Rodriguez, 37, on kertonut, että näyttelijäkollega Paul Walkerin kuolema sai hänet tajuamaan, kuinka ohimenevää elämä on. Fast and Furious -elokuvasarjassa näytellyt näyttelijäkaarti oli kuin perhettä ja Walkerin kuolema saikin Rodriguezin täysin pois tolaltaan.

- Minun pitää sanoa, tiedäthän, kun menetin Paulin, käyttäydyin koko seuraavan vuoden kuin mikäkin eläin. Kuten, mitä voisin tehdä fyysisesti, että saisin mieleni pois eksistentialismista? Ja kuinka saisin mieleni pois siitä, kuinka ohimenevää elämä todellisuudessa on, ja kuinka tulemme tähän maailmaan ja voimme kadota millä hetkellä tahansa. Kuinka voisin saada ajatukseni pois siitä? Rodriguez kommentoi.

Päihteet ja seksi helpottamaan tuskaa

Näyttelijä myöntää, että Walkerin kuoleman jälkeen hän ajautui täysin pois raiteiltaan. Mukaan tulivat muun muassa päihteet ja seksi.

- Sen jälkeen alkoi pieni ryyppyputki. Aloin vähän sekoilla... tai sekoilinkin aika paljon. Suurin osa asioista jotka tein viime vuonna, en olisi koskaan tehnyt niitä, jos olisin ajatellut selvästi. Minusta vain tuntui siltä, etten ole elossa, joten yritin jatkuvasti tehdä enemmän ja enemmän asioita. Matkustelin ja harrastin seksiä. Yritin jatkuvasti sivuuttaa kaikki tunteeni.

Vuoden aikana kaunotar ajautui myös käyttämään ayahuasca-nimistä psykoaktiivista kasvisuutejuomaa, joka sai hänet katkeraksi Walkerin kuolemasta.

- Tein kaikkeni, että voisin piiloutua itseltäni. Voin kertoa, että minun ayahuasca-trippini teki minut todella surulliseksi siitä, että hän jätti minut tänne. Se ei ollut surua siitä että hän on poissa, vaan enemmänkin kateutta siitä, että hän lähti ensimmäisenä. 

(kuva: AOP)

Lähde: Metro

Lue myös: Kesha julkaisi järkyttävän kirjoituksen: "Minun käskettiin valehdella, ettei minua raiskattu"

Kilpailut

Uusimmat