Kuva: AOP

Adele aikoo pitää lapsensa poissa julkisuudesta: "Emme ole mikään brändi"

23.12.2015 18:00 - Senja Rapila

Adele on päättänyt, ettei hän aio tuoda perhettään julkisuuteen.

Brittilaulaja Adele synnytti vuonna 2012 esikoislapsensa Angelon. Synnytyksestä lähtien nainen on tehnyt parhaansa pitääkseen yksityiselämänsä poissa parrasvaloista: hän haluaa kasvattaa poikansa rauhassa, ilman julkisuuden tuomia paineita. Adele on myös sitä mieltä, että julkisuudesta voi olla enemmän haittaa kuin hyötyä.

- Kun en tee töitä, elämässä on vain minä, poikaystäväni ja vauvani. On todella tärkeää, ettei anna julkisuuden hallita elämää. On todella tärkeää tuntea itsensä. Jos menetät tuntemuksen itseesi, kukaan ei halua puhua sinulle tai kuunnella mitään, mitä sinä sanot. He vain osoittelevat sinua ja nauravat sinulle, eivät sinun kanssasi, Adele kommentoi.

Adele perustelee päätöstään sillä, ettei hänen perheensä ole valinnut julkisuutta elämäänsä.

"Olen leijonaemo"

Laulajatar kertoo myös, että hän on todella suojeleva perhettään kohtaan. Hänen nykyinen avomiehensä Simon Konecki ei ole lainkaan tuttu julkisuudesta, vaan hän on entinen pankkiiri.

- Jos yrität häiritä minua tai tulla perheeni lähelle, olen kuin leijonaemo. Varsinkin sen takia, että poikaystäväni ei ole julkisuudesta tuttu henkilö. Minusta se on todella epäreilua, että ihmiset haluavat vapaan pääsyn elämäämme, koska emme ole mikään brändi, hän sanoo.

Jos lapseni päättää vanhempana, että hän haluaa olla tunnettu lapsenani, se ärsyttää, mutta en aio estää häntä. Aion sanoa, että se on hänen oma päätöksensä. Mutta tämä on vain minun haaveeni, ei heidän. 

Lue myös: Adele rikkoo jälleen ennätyksiä - tuoreen albumin voittokulku jatkuu

Lähde: Music News

Kilpailut

Uusimmat