Kuva: AOP/Splash

Adele osti uuden kodin - katso kuvat 8,5 miljoonan euron lukaalista

05.06.2016 14:15 - Rea Tallgren

Adele nauttii menestyksestään ja nyt hän on ostanut kolmehenkiselle perheelleen kodin Amerikasta.

Brittitähti Adele on rikkonut lukemattomia ennätyksiä kappaleillaan ja levynmyynnillään. Supersuosittu 28-vuotias tähti kiertää parhaillaan maailmaa.

Kiertueensa aikana nainen on kuitenkin ehtinyt myös miettiä kotipesänsä paikkaa ja nyt hänen kerrotaankin ostaneen itselleen käsittämättömän hienon talon Beverly Hillsistä, Kaliforniasta. Talolla kerrotaan olleen hintaa noin 8,5 miljoonaa euroa. 

Kotiin kuuluu lukuisten huoneiden ja ison pihan lisäksi uima-allas, jossa Adelen pienen Angelo-pojan on hyvä pulikoida vanhempiensa kanssa Kalifornian auringon alla. Naapureina hulppealla alueella asuvat muun muassa Jennifer Lawrence, Cameron Diaz ja Ashton Kutcher.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Vaikka lukaali on maksanut miljoonia, ei se tunnu Adelen tilipussissa juurikaan. Tänä vuonna hänen raportoitiin olevan Englannin eniten tienannut naislaulaja. Hänen tulonsa arvioitiin ylittäneen 100 miljoonaa euroa. Telegraphin mukaan naisen tulot tuplaantuivat uusimman levyn ja kiertueen johdosta. 

Kerroimme sanavalmiin Adelen mokanneen keikallaan laulunsa sanat. Hauska video, jolla tähti alkoi kiroilla kesken kappaleen, päätyi nettiin. Lue lisää ja katso video tästä

Lue myös: Adele närkästyi konserttiaan kuvanneelle naiselle: "Voisitko laittaa kamerasi pois?"

Kilpailut

Uusimmat