Kuva: Radio Nova

Aki Linnanahteen lupaus suorassa lähetyksessä: Alastonjuoksu Helsingissä jos Suomi häviää Tanskalle

18.05.2016 12:45 - Rea Tallgren

Radio Novan Aamun Aki Linnanahde sai tuta, että suorassa lähetyksessä annetut lupaukset kannattaa miettiä kahteen kertaan, ne kun saattaa oikeasti joutua pitämäänkin.

Aki Linnanahde on kiihkeitä jääkiekkomiehiä ja hän uskoo Suomen joukkueeseen. Varsinkin Suomen torstainen peli Tanskaa vastaan on miehen mielestä jo valmiiksi taputeltu. Siksi hän tekikin hurjan lupauksen Radio Novan Aamun suorassa lähetyksessä. Mies totesi lähetyksen tiimellyksessä juoksevansa alasti työpaikkansa, eli Helsingin Kaapelitehtaan ympäri, mikäli Suomi Tanskalle häviää. 

Mies kuitenkin oli kuitenkin jo unohtanut asian, mutta Minna Kuukka kaivoi muistiinpanonsa esiin myöhemmin lähetyksen aikana.

- Lupasit, että jos Suomi sen matsin häviää, niin munaskuukkeleillasi tulet juoksemaan ympäri Kaapelitehtaan, jossa siis olemme töissä. 

Aki nikotteli hieman, mutta Minna ei antanut periksi. 

- Ja vielä kielsit minua, että ei tarvitse ylös kirjoittaa, koska tämä on niin selvä peli, mutta minusta sopimusasiat on hyvä kirjoittaa ylös, hän totesi pilke silmäkulmassa. 

"Suomi ei tule häviämään"

Aki päätti seisoa sanojensa takana. 

- Jos Suomi häviää Tanskalle, minä juoksen alasti tämän ison rakennuksen ympäri, Linnanahde vahvisti varmana, ja totesi vielä, että Suomi ei tule kisaa häviämään. 

Minnassa lupaus sai aikaan ristiriitaisia tunteita. 

- Tuollainen miehinen uho on jotenkin niin huvittavaa ja liikuttavaa. Vaikka toki toivon, että Suomi voittaa, niin jotenkin tämä saa minut pienesti toivomaan myös sellaista "Tanskan ihmettä", Kuukka sanaili. 

(kuva: Radio Nova)

Lue myös: Suomalaisjuontajien lapset paljastivat vanhempiensa huvittavat puolet suorassa lähetyksessä

Minna ja Aki Novan aamuissa arkisin klo 6-10. 

Kilpailut

Uusimmat