Ankerias työntyi miehen penikseen - pääsi virtsarakkoon asti

14.09.2011 08:15 - Mikko Räsänen

Kiinalaismiehen käynti kauneushoitolan altaassa päättyi tapahtumaketjuun, jonka kaltaisesta miehet voivat yleensä vain nähdä painajaisia.

Kiinalainen Zhang Nan meni kauneushoitolaan ja osti sen tarjoaman ihonkuorinnan, jossa asiakas menee pieniä ankeriaita vilisevään altaaseen. Yleensä ankeriaat keskittyvät syömään ihon pinnalta kuolleen solukon pois ja siten auttamaan ihon uusiutumista. Vastaavia hoitoja tarjotaan useissa eri maissa, mutta yleensä sellaisena versiona, jossa ihon puhdistuksesta vastaavat pienet kalat.

Jatkossa kiinalaismieskin suosinee hoidon kalaversiota, sillä ankeriasaltaassa Nan tunsi yllättäen alapäässään viiltävän kivun.

- Tajusin, että yksi ankerias oli työntynyt sisään penikseni päästä, 56-vuotias Nan kertoo.

- Yritin ottaa siitä kiinni ja vetää sen ulos, mutta ankerias oli liian liukas ja se katosi penikseni sisään.

Kiinalaismies ymmärsi tilanteen vakavuuden varsinkin, kun ankerias ei ollut mikään minikokoinen, vaan 18-senttinen. Sairaalassa lääkärit suorittivat kolmetuntisen leikkauksen ja poistivat virtsarakkoon asti päässeen ankeriaan. Tuossa vaiheessa ankerias oli jo kuollut.

Leikkauksen tehnyt kirurgi Jin Wang kertoo, että ankerias pystyi työntymään virtsaputkeen, koska sen iho on niin liukas.

- Virtsaputki on halkaisijaltaan hiukan pienempi kuin ankerias, mutta koska ankerias oli niin liukas, toimi sen iho luontaisena liukasteena, hän kertoo.

Katso täältä, miten suuri pois leikattu ankerias oli.

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat