Kuva: AOP

Ariana Grande joutui epämiellyttävään tilanteeseen poikaystävänsä seurassa - "En ole lihanpala!"

28.12.2016 20:45 - Senja Rapila

Ariana Grande loukkaantui poikaystävänsä Mac Millerin nuoren fanin heittämästä kommentista, jossa tämä vihjasi pariskunnan seksisuhteeseen.

Laulajakaunotar Ariana Granden, 23, ja räppäri Mac Millerin, 24, suhteesta huhuttiin ensimmäisen kerran kesän lopussa. Syyskuun aikana kaunotar myönsi seurustelevansa suosikkiräppärin kanssa ja sittemmin pari on lisännyt suloisia parisuhdekuvia sosiaalisen median tileilleen.

Nyt kaunotar on avautunut Twitter-tilillään kohtaamastaan tilanteesta, joka on tuntunut hänestä hyvin epämukavalta. Kyseessä on ollut tilanne, jossa Mac Millerin fani on esineellistänyt avoimesti Granden tämän silmien edessä.

"Menimme hakemaan ruokaa yhdessä poikaystäväni kanssa ja nuori poika seurasi meitä autollemme kertoen, että hän on Macin suuri fani. Hän oli äänekäs ja innoissaan ja siinä vaiheessa kun M istui kuljettajan paikalle, hän oli melkein autossa kanssamme. Ajattelin alkuun, että se oli söpöä ja jännää, ennen kun hän sanoi 'Ariana on seksikäs kun mikä! Näen sinut painamassa tuota!' Grande avautuu Twitterissä julkaisemassaan twiitissä.

"Se ei välttämättä tunnu teistä kaikista isolta jutulta, mutta tunsin oloni huonoksi ja esineellistetyksi. Istuin siinä heidän vieressään, kun hän sanoi sen. Olen tuntenut oloni hyvin hiljaiseksi ja loukatuksi sen hetken jälkeen."

"Sydämeeni sattuu ajatella, että niin monet nuoret ihmiset pitävät näiden lausahdusten sanomista hyväksyttävänä, ja että he esineellistävät naisia niin huolettomasti."

Grande myös kuittasi kirjoituksessaan, että hän on löytänyt rinnalleen rakastavan ja kunnioittavan miehen, joka kohtelee häntä kuin prinsessaa.

"En ole lihanpala, jota mies voi käyttää hyväkseen halutessaan. Olen aikuinen ihminen, joka on parisuhteessa miehen kanssa, joka kohtelee minua rakkaudella ja kunnioituksella."

Granden kirjoitusta on uudelleentwiitattu jo yli 68 800 kertaa ja se on saanut positiivisia reaktioita jo yli 141 900 kappaletta.

Lähde: ET Online

Lue myös: Ariana Grande julkaisi suloisia parisuhdekuvia räppärirakkaansa kanssa - katso

Lue myös: Jennifer Lopez ja Drake hempeilevät tuoreessa otoksessa - alle tunnissa 130 000 tykkäystä

Lue myös: Ariana Granden hitin sanojen merkitys paljastui - "Jyystetään niin kovaa, ettei pysty kävelemään"

Kilpailut

Uusimmat