Kuva: AOP

Ariana Grandelta evättiin esiintyminen Valkoisessa talossa - syynä donitsien nuoleminen

24.07.2016 19:15 - Mika Parikka

Wikileaksin uusimmat vuodot todistavat erittäin oudon faktan siitä miksi Ariana Granden suunniteltu esiintyminen Valkoisessa talossa peruttiin.

Wikileaks on sivusto, jonne ihmiset voivat vuotaa salaisia kaupallisia tai poliittisia dokumentteja ilman kiinnijäämisen pelkoa. Toiminta on tietenkin kyseenalaista. Wikileaksin sivuilla on paljastettu rutkasti asiakirjoja, joiden ei ainakaan viranomaisten mielestä olisi todellakaan pitänyt päätyä tavallisten ihmisten luettavaksti.

Wikileaks julkaisi hiljattain läjän Democratic National Committeen salaisia sähköposteja. Tavista moiset harvemmin kiinnostaa, mutta nyt julki päässeissä sähköposteissa on mielenkiintoista faktaa liittyen näyttelijä-muusikko Ariana Grandeen

Asiakirjoista käy ilmi, että Ariana Grandelta evättiin esiintyminen Valkoisessa talossa hänen nuoltuaan viime vuonna donitseja donitsiliikkeessä. Kyseessä oli myynnissä olevat donitsit, eivätkä suinkaan neidon omat herkut. Videolla nainen myös sanoo vihaavansa Yhdysvaltoja. Ilmeisesti nainen ei tiennyt, että valvontakamera kuvaa kaiken. 

Katso video Granden sekoilusta alta:

"Voimmeko seuloa myös Ariana Granden", sähköposteissa kysytään. Ja niin myös tehtiin. Lopputuloksena Grande ei päässyt esiintymään. Voitaneen sanoa, että donitsien nuoleminen väärässä paikassa väärään aikaan voi todellakin olla iso virhe!

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös: Saara coveroi Maroon 5 -yhtyettä: "Siitäs sait Ariana Grande!"

Kilpailut

Uusimmat