Kuva: AOP

Arrow-näyttelijäkomistusta syytettiin isänsä itsemurhasta

11.08.2016 16:45 - Senja Rapila

Näyttelijä Colton Haynes on viettänyt vuosia pohtien, johtuiko hänen isänsä tekemä itsemurha näyttelijän seksuaalisesta suuntautumisesta.

Kerroimme toukokuussa siitä, kuinka Arrow-näyttelijä Colton Haynes, 28, tuli kaapista ulos ja kertoi julkisuuteen olevansa homoseksuaali.

Näyttelijä on nyt paljastanut, että kertoi perheelleen ja lähipiirilleen seksuaalisesta suuntautumisestaan jo silloin kun oli 14-vuotias. Tämä aiheutti sen, että Haynes joutui luokkatovereidensa kiusaamaksi, eikä edes hänen äitinsä hyväksynyt pojan seksuaalista suuntautumista. Lopputuloksena Haynes karkasi kotoa.

Sillä aikaa kun hän majaili ystävänsä luona, hän sai tietää isänsä tehneen itsemurhan.

- Minulle sanottiin, että isäni tappoi itsensä, koska sai tietää minun olevan homo. Joten tottakai menin sekasin ja sanoin, että 'Kuinka voitte sanoa jotain tuollaista?', mutta kukaan ei koskaan saa tietää totuutta, Haynes on kertonut.

Johtopäätöksiin liittyi kuva, joka löytyi isän asunnolta myöhemmin.

- Kun veljeni ja äitini menivät hakemaan isäni tavaroita pois, ainoa kuva mikä hänen jääkaapin ovessaan oli minun kahdeksannen luokan luokkakuvani. Olin sen jälkeen, että voi helvetti.

Lähde: Female First

Lue myös: Nyt se varmistui: Taylor Swiftin hittikappale kertoo Twilight-näyttelijäkomistuksesta

Lue myös: Arrow-tähti avautuu sairaudestaan: "Jätin monta työtä tämän takia"

Kilpailut

Uusimmat